Software

IIB proširio broj korisnika i sadržaj svog ERP paketa

Kompanija „IIB“ je od 22. do 24. maja na Divčibarama održala tradicionalni susret sa korisnicima svog „ERP“ softverskog paketa „UPIS“. Pred oko 250 korisnika održana su predavanja u kojima su predstavljene: novosti u  paketu „UPIS“ i  njegovo proširivanje na aplikacije poslovne inteligencije za potrebe poslovnog odlučivanja i mobilno poslovanje.

„UPIS“ softverski proizvodi su razvijeni na „Microsoft“ platformi uključujući rad u „Windows“ i „Web“ ambijentu. “UPIS.NET“ nudi novu filozofiju poslovanja i dokumentovanja resursa poslovnog sistema u unutrašnjoj i spoljnoj trgovini, transportu, planiranju, proizvodnji, skladištenju, finansijama, knjigovodstvu i dr.

„UPIS.NET – alati poslovne inteligencije“ kao nova aplikacija omogućuju da se podaci putem određenih analiza pretvore u dragocene informacije za poslovno odlučivanje.

„UPIS.Mob“ je upravo razvijen za rad sa ručnim računarima, a sa „UPISCom“ je povezan automatskom razmenom podataka putem GSM ili GPRS mreže. Za sada u potpunosti  pokriva poslove mobilnog poručivanja i unapređivanja prodaje, a delimično i skladišne manipulacije. O softverskom proizvodu „UPIS“  njegovom razvoju govorili su: Dušan Bošnjak i Miloš Bošnjak iz kompanije „IIB“.

U okviru sesije posvećene iskustvima korisnika Goran Rakić je prikazao rezultate  u primeni paketa „UPIS“ u kompaniji „DIS“ iz Krnjeva.

U nastavku skupa kompanija „Fujitsu Siemens“ je učesnicima skupa prezentirala serverske sisteme visoke dostupnosti i demonstrirala  „storidž upotrebljivosti“.

Organizator skupa kompanija „IIB“ ima običaj da  svojim korisnicima priredi i predavanje kojim se predstavljaju  interesentna saznanja  iz bliskih nauka ali koja su vrlo interesantna informatičarima. Na samom početku veliki interes učesnika izazvalo je i predavaje dr Nikole Čanka „Emocijalna inteligencija, sinhronicitet i donošenje odluka“. Pored interesantnih stručnih predavanja i prezentacija organizator je omogućio i  izlete u manastir Lelić, Valjevo i šetnje po proplancima Divčibara.

Kompanija „IIB“ predstavlja uspešnu softversku kuću u Srbiji i zahvaljujući dobroj programskoj orijentaciji i solidnom kadrovskom potencijalu postala je jedan od lidera na tržištu „ERP“ informacionoh sistema.

Leave a Reply