Software

IN2 i Aldata implementirali WMS G.O.L.D. Stock u Atlantic Brandsu

rojekt implementacije proizvoda za upravljanje skladištem „G.O.L.D. Stock” u beogradskoj firmi Atlantic Brands u vlasništvu Atlantic grupe službeno je završen na maloj svečanosti na kojoj je projekt menadžer Zoran Cvetić, direktor logistike, sumirao rezultate i izrazio svoje potpuno zadovoljstvo.

U današnjim tržišnim uslovima za uspeh kompanije presudno je smanjenje troškova, za koje je odlučujući faktor efikasnost lanca nabavke koji kod distributera uključuje i skladišta. Uvođenjem WMS (Warehouse Management System) rešenja, kompanije mogu smanjiti troškove logistike koji predstavljaju znatan deo prodajne cene proizvoda i povećati efikasnost svojih operacija.

Kompanija Atlantic Brands je u tu svrhu izabrala G.O.L.D. Stock, softversko rešenje Aldate – vodeće internacionalne kompanije za optimizaciju poslovnih procesa u lancu nabavke od dobavljača do potrošača s kojom IN2 grupa ima sklopljen ugovor o strateškom partnerstvu i razvojnoj saradnji. Na projektu su radili stručnjaci IN2 Zagreb, IN2 Beograd i Aldata Slovenija, a skladište Atlantic Brandsa je tokom 15 dana produkcijskog rada isporučilo 5000 paleta robe kupcima bez zastoja i odstupanja u količini, a u špicevima aktivnosti kroz sistem je prolazilo preko 240 tona robe. Nakon perioda stabilizacije, sistem je ušao u fazu redovnog održavanja. Na novi sistem upravljanja, skladište je prešlo bez dana zastoja.

Ova implementacija nastavak je uspešne saradnje IN2 grupe s Atlantic grupom, jer je IN2 već ranije implementirao identično rešenje i u Zagrebu.

Leave a Reply