oracle
Software

IN2 postao Oracle Platinum partner

Nakon sedmogodišnjeg statusa Oracle Gold partnera, IN2 je uporno radio na unapređivanju svojih tehnoloških i poslovnih znanja kroz program sertifikacije svojih stručnjaka i program specijalizacije koji je Oracle uspostavio za svoje najbolje partnere.

oracle

Kao rezultat takve politike, IN2 je u poslednjih godinu dana stekao specijalizacije za:
– Oracle E-Business Suite Financial Management
– Oracle Business Intelligence Foundation 10
– Oracle Database 11g
– Oracle Public Sector
i na taj način stekao uslove za prestižni i u Oracle partnerskoj hijerarhiji najviši status Oracle Platinum Partnera. Reč je o statusu koji se dodeljuje najiskusnijim i najposvećenijim partnerima kompanije Oracle kako bi lakše istakli svoje vrednosti na tržištu, a u regiji ga ima tek nekoliko međunarodnih kompanija.

Oracle Platinum status potvrđuje najviši nivo stručnosti o proizvodima, tehničkim veštinama i poznavanju Oracleovih rešenja uopšte. To su karakteristike koje IN2 poseduje već dugi niz godina, istaknuto je od strane Oracle-a prilikom dodele priznanja.

Ovo priznanje posebno me raduje jer nam je Oracle partner već 20 godina, odnosno od samih početaka IN2. Nadam se da će nam sticanje ovog najvišeg statusa olakšati dobijanje novih poslova u Adriatic regiji, ali i na području Evropske unije.” – rekao je predsednik uprave IN2, gospodin Mandić.

Leave a Reply