Software

Inter Engineering najavljuje lokalno prisustvo na srpskom tržištu

Inter Engineering, afirmisani i renomirani Value Added distributer rešenja za zaštitu podataka, aktivan na teritoriji Grčke, Kipra i bivših jugoslovenskih republika, objavljuje početak poslovanja u Beogradu.

Sa 20 godina posvećenosti distribuciji i tehničkoj podršci u zaštiti podataka i portfoliom rešenja koji pokriva gotovo sve aspekte sigurnosti podataka, Inter Engineering je pravi partner za konsalting, tehnička rešenja i postprodajnu tehničku podršku bez premca. Kao distributer, Inter Engineering zadovoljava potrebe tržišta posredstvom mreže partnera (resellers).

Ono što je jedinstveno jeste način na koji Inter Engineering stavlja na raspolaganje svojim partnerima stručna znanja i veštine, omogućavajući im da uspešno okončaju svaki projekat zaštite podataka profesionalno, bez obzira na nivo njihovog znanja u ovoj oblasti i njihov poslovni fokus.

Pošto je primenio ovu uspešnu formulu u Grčkoj i na Kipru, Inter Engineering se koncentrisao na Srbiju.

Josmaarten Swinkels, izvršni direktor Inter Engineering-a objašnjava: “Izabrali smo tržište Srbije zbog njegove IT zrelosti, talentovanih IT profesionalaca i rastuće privrede. Tržište zaštite podataka u Srbiji se ubrzano razvija. Inter Engineering čvrsto veruje da može biti od neprocenjive pomoći srpskim organizacijama i, naravno, IT sektoru. Izuzetno smo ponosni na naš lokalni tim koji je naporno radio sa nama tokom protekle godine kako bi Inter Engineering postao realnost u Srbiji”. Spira Matić, direktor Inter Engineering-a za teritoriju Srbije, dodaje: “Zadovoljstvo nam je da primenimo inovativni biznis model Inter Engineering-a na našem tržištu. Spremni smo da zadovoljimo svaku potrebu profesionalno i odgovorno, uz brzinu i fleksibilnost”.

Leave a Reply