Software

Inter-kop odabrao Os:inventory rešenje Service Plusa

Popis inventara i u Inter-kop-u biće olakšan upravo zahvaljujući Os:inventory-u. Nedavno potpisan ugovor između Service Plus-a i šabačkog Inter-kop-a još jednom dokazuje potrebu za kvalitetnim i pouzdanim softverom kao što je Os:inventory.

Implementacija tog softvera idealna je prilika za popis osnovnih sredstava upravo zbog njegove moderne i napredne tehnologije, jednostavne implementacije i praktičnosti. Veoma bogata funkcionalnost same aplikacije otvara korisnicima nove mogućnosti korišćenja, veoma jednostavno pomeranje osnovnih sredstava od jednog do drugog mesta troška, izrada projektnog plana za sprovođenje popisa, online praćenje statusa popisa i mnoge druge. Korisnik ima slobodu da izabere periferni uređaj i njegov model, s obzirom na to da OS:Inventory ne zahteva specifični mobilni uređaj.

Service Plus odgovara zahtevima svakog pojedinačnog projekta, bez obzira na delatnost organizacije. U konkretnom slučaju, fleksibilnost OS:Inventory-a i njegova praktična primena omogućavaju potrebu najrazličitijih organizacija, čineći ga jednim od najboljih rešenja.
Inter-kop je osnovan 1992. godine, a bavi se visokogradnjom, niskogradnjom, međunarodnim i nacionalnim transportom, proizvodnjom (kamenolomi i pilane) i trgovinom (stovarište građevinskog materijala i salon keramike), otkupom, zamrzavanjem i izvozom voća.

Leave a Reply