Događaji · Software

IP WAY na iSEC 2013 predstavlja IP video opremu i softvera za video menadžment

IP WAY D.O.O. je kompanija koja se bavi distribucijom profesionalne IP video opreme i softvera za video menadžment i trenutno je vodeći distributer IP video opreme na ovim prostorima. Distribuiraju opremu i softver isključivo najvišeg kvaliteta i isključivo kroz partnersku mrežu, pri čemu pružaju kompletne podrške i obuke.

Kompanija zastupa vodeće proizvođače IP video opreme i softvera – švedsku firmu AXIS Communications, kompaniju Netavis sa njihovim proizvodom Observer III, kompaniju Milestone sa XProtect VMS-om, trenutno vodećim softverom za mrežni video nadzor. U ponudi imaju i proizvodni program svetskog lidera u proizvodnji kućišta za kamere, italijanske kompanije Videotec, Neteye liniju mrežnih video-snimača, Beoview IP videointerfonske sisteme, Cognimatics softver za brojanje ljudi, kao i opremu za kontrolu pristupa renomirane britanske kompanije Paxton. Partnerima obezbeđuju vrhunsku podršku u realizaciji njihovih projekata mrežnog video nadzora.

Krajnji korisnici njihovih proizvoda su privredni subjekti, od velikih multinacionalnih kompanija do malih i srednjih kompanija koje koriste IP mrežu u svom poslovanju i komunikaciji. To su uglavnom korisnici iz segmenta bankarstva i finansija, školstva, vladine institucije, industrije i proizvodnje, maloprodajni objekti, kao i subjekti koji se bave raznim vidovima transporta (aerodromi, železnice, metro, gradski saobraćaj,…).

S obzirom da u pogledu dominantnih tehnologija preferira digitalni mrežni video nadzor, kao novu tehnologiju, IP WAY je postao značajna pokretačka snaga u uključivanju kako ICT tako i CCTV kompanija u sektor mrežnog video nadzora.

Leave a Reply