Software

Izašao Artlantis 4

Artlantis 4 nosi u sebi novu mogućnost pregleda panorame iz Artlantisa na OS Macintosh, Windows, Linux i Android i odgovarjućim uređajima kao što su: Ipad i iPhone. Ugrađen je novi radiositi algoritam koji omogućava bolju percepciju boja, tekstura i materijala.

Korekcija tona je novi post-procesni alat koji omogućava korisnicima da posvetle tamne slike i obrnuto. Dodat je novi Fresnelov Shader u biblioteku, koji je posebno pogodan za metalik automobile. Sa prozirnim površinama se sada bolje upravlja. Artlantis 4 je brži nego ikada. Merenja su pokazala da je u proseku DVA puta brži, a SEDAM puta je brže ako se u projektu koriste Neon shaderi. Artlantis 4 je sada optimiziran za 64-bitni Macintosh i Windows.

Nova funkcija – Horizontalna projekcija, pojednostavjuje rad sa složenim krovovima. Rad u Bath modu se može reorganizovati i filtrirati pre pokretanja. U 2D prikazu, duplicirani objekti se smeštaju s gravitacijom. Novi Explode u Mesh funkciji razdvaja različite mreže automatski i tako pojednostavljuje dodelu materijala. Omogućena je selekcija više objekata istovremeno.

Artlantis 4 se može preuzeti sa MyArchiCAD.com i Artlantis.com

Leave a Reply