Software

Izašao F-Secure Policy Manager 10

Efikasno upravljanje bezbednošću korporativnih računara i servera je u doslednosti, brzini i efikasnosti poslovanja. F-Secure Policy Manager 10 pruža novi nivo efikasnosti na sva tri fronta, automatizacijom svakodnevnih bezbednosnih operacija. IT sigurnost sada zahteva minimalno manuelnog rada nego ikada pre.

F-Secure Policy Manager 10 sada automatizuje svakodnevne poslove, kao što dodavanje novih računara I uklanjanje isključenih host-ova. Izrada veće automatizacije je kao prebacivanje IT sigurnosti na autopilot sistem, što je sjajna vest za IT administratore.

Esa Tornikoski, F-Secure Solution Manager: ”Zahvaljujući visokom nivou automatizacije, Policy Manager-a smanjuje se količina manuelnog rada, što štedi dragoceno vreme. F-Secure Policy Manager 10 je idealan alat za upravljanje kojim kompanije dobijaju najkvalitetnije od F-Secure-a, nagradjivanog antivirusnog softvera.”*

Učitavanje svih izveštaja je jedanaest puta brže nego u prethodnoj verziji, na osnovu ispitivanja koja su sprovedena u okruženjima sa 3000 korisnika. Testovi su takodje otkrili da je dnevni manuelni rad, kao npr. uklanjanje isključenih host-ova, sada potpuno automatizovan u odnosu na mesec ili dva ranije.

Sa Policy Manager-om kao centralizovanim bezbednosnim rešenjem za upravljanje, administrator može daljinski da instalira, konfiguriše I prati radne stanice, servere ili čak udaljene kancelarije sa jedne lokacije. Nova verzija Policy Manager-a takodje donosi nekoliko novih funkcija koje povećavaju produktivnost i performanse.

– Automatizacija svakodnevnog poslovanja, kao što su zaštita novih računara i uklanjanje isključenih  host-ova.
– Podrška za Aktivni Direktorijum i mogućnost usklađivanja sa njegovom bazom. Novi host-ovi se automatski uvoze u bazu Policy Manager-a, povlačeći već   napravljena osnovna sigurnosna pravila.
– Podrška za više administratora, koji se mogu logovati na Policy Manager istovremeno sa potpuno različitih lokacija. Svaki administrator može da podesi     potpuni ili samo read-only pristup.
– Brže performanse koje ne opterećuju sistemske resurse.

 

Leave a Reply