Software

Kako su u firmama Takovo i Uridim pomoću Microsoft Office 365 paketa olakšati svakodnevno poslovanje

Danas su u Microsoftu Srbija u opuštenom razgovoru, predstavnici preduzeća Uridium iz Valjeva i Takovo iz Gornjeg Milanovca podelili  svoja iskustva kada je u pitanju implementacija Office 365 paketa prelazak na poslovanje u oblaku.

Zahvaljujući Office 365 paketu, kompanije sada mogu uživati u prednostima Office paketa, koji uz pomoć Cloud servisa menja način na koji se kompanije interno organizuju i dele informacije kako bi što brže odreagovale na često dinamičan tempo zahteva od strane klijenta. Od samog nastanka 2011. godine, Office 365 je postao jedan od najbrže rastućih proizvoda u istoriji kompanije Microsoft, omogućavajući jednostavno prilagođavanje potrebama i budžetima malih, srednjih i velikih preduzeća širom sveta, od nedavno uključujući i Srbiju.

 

office-365-milorad-cavic

„Office 365 predstavlja idealno rešenje za uspešno i efikasno obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Zahvaljujući njemu, našem sistemu nisu neophodne skupe infrastrukture, a zaposlenima je rad veoma olakšan  s obzirom na to da su potpuno nezavisni od toga gde se nalaze, a mi i radimo na više lokacija. Sada je moguć rad van kancelarije, deljenje dokumenata, pa čak i rad na jednom dokumentu istovremeno“, rekao je Saša Tabaković, direktor preduzeća Uridium.

 

„Zahvaljujući prednostima Office 365 paketa zaposlenima u kompaniji je olakšano svakodnevno poslovanje.  , istakao je Dragan Virijević IT menadžer kompanije Takovo.

“Opredeljenje Takova za Office 365 predstavlja značajan korak u pružanju sigurnog i pouzdanog pristupa informacijama i resursima potrebnim za rad sa bilo koje lokacije, a rad je dodatno optimizovan, sa manjim troškovima. Naše je zadovoljstvo što smo u tome aktivno učestvovali,” dodao je Vladimir Ljubibratić iz Microsoftove partnerske kompanije Extreme.

 

Nakon razmene iskustava i predstavljanja glavnih aduta koje je Office 365 uveo u poslovanje Takova i Uridiuma, skupu se pridružio i Andreas Hartl, vršilac dužnosti generalnog direktora kompanije Microsoft u Srbiji i podsetio da moderneu današnjem poslovnom okruženju sve češće radimo sa različitih lokacija i različitih uređaja, zajednički doprinoseći razvoju istog projekta. “Office 365 je kao takav zaista izvanredno rešenje, imajuću u vidu da se lako integriše u postojeće poslovne alate i omogućava  potpuni rad sa svim dokumentima i na prenosivim uređajima. Na taj način, Microsoft nastoji da obezbedi svim korisnicima neophodna rešenja za svakodnevo poslovanje, kao i da u budućnosti nastavi da pomaže ljudima da efikasnije i produktivnije rade,“ izjavio je Andreas Hartl.

Leave a Reply