Software

Kaspersky Lab kao vodeća kompanija za razvoj sigurnosnih rešenja

Kompanija za istraživanje tržišta Radicati Group imenovala je kompaniju Kaspersky Lab, vodeću kompanija za razvoj sigurnosnih sadržaja i rešenja za upravljanje pretnjama, za Vrhunskog igrača u oblasti sigurnosnih platformi za krajnje korisnike u 2012. *

Korporativna rešenja kompanije Kaspersky Lab štite više od 200.000 kompanija širom sveta, od malih i srednjih preduzeća pa sve do velikih vladinih i komercijalnih organizacija (obuhvatajući Siemens, BASF, RAO UES iz Rusije, MTS, i veliki broj bolnica i univerziteta širom sveta).

Ranije ove godine kompanija Kaspersky Lab zvanično je imenovana za lidera prema testu kompanije Gartner Magic **. Rešenja kompanije pokrivaju sve glavne zahteve za bezbednost informacija kojih moraju da se pridržavaju sva preduzeća i velike državne organizacije, uključujući odlične nivoe zaštite, prilagodljivost promenljivim okolnostima, skalabilnost, kompatibilnost sa različitim platformama, visoke performanse, visoku toleranciju na greške, jednostavnost upotrebe i visoku vrednost. Jedna od osnovnih prednosti korporativnog opsega kompanije Kaspersky Lab jeste lako, centralizovano upravljanje koje obezbeđuje Kaspersky Security Center i proširenje na celoj mreži, bez obzira na broj i vrstu platforme koja se koristi.

Kaspersky Endpoint Security 8 za Windows, koji je objavljen u oktobru 2011, kombinuje najnovije inteligentne hibridne sigurnosne tehnologije sa najvećom mogućom zaštitom od štetnih programa i širokim spektrom sigurnosnih alatki. Kompanija takođe ima rešenja za bezbednost krajnjih tačaka sa sličnim karakteristikama dizajniranim za druge platforme. To su:

  • Kaspersky Endpoint Security za Mac
  • Kaspersky Endpoint Security za Linux
  • Kaspersky Endpoint Security za Smart telefone
  • Kaspersky Anti-Virus 8.0 za Windows Servers Enterprise Edition
  • Kaspersky Anti-Virus 8.0 za skladištenje (EMC Celerra)
  • Kaspersky Security za virtuelizaciju.

 

Leave a Reply