Software

Kaspersky Lab ostaje posvećen prodaji preko zastupnika

Kompanija Kaspersky Lab je najavila pokretanje svog obnovljenog programa o prodaji preko zastupnika širom Istočne Evrope, Latinske Amerike, Bliskog Istoka, Afrike, kao i Turske kako bi se stvorio jedan, jedinstveni pristup u celom regionu.

“Naša posvećenost izgradnji jakog partnerstva je oduvek bila jedan od ključnih principa naše strategije koja vodi Kaspersky Lab ka uspehu. Velika podrška kompanije prodaji preko zastupnika je dovela do porasta broja prodavaca od 10 odsto u 2012. godini, i sada obuhvata 25 000 kompanija širom sveta”, izjavio je Geri Kondakov, menadžer prodaje i marketinga u Kaspersky Lab-u. “Ovaj program je korak dalje u neprestanom poboljšavanju našeg partnerstva. Održavajući rezultate koje je već stekao, Kaspersky Lab dodaje i više noivh prednosti kako bi se osigurao kostantan rast, efikasnost i uspešno poslovanje sa svojim partnerima. ”

kaspersky

Prednosti se zasnivaju na titulama za partnere, koji su takođe uvedene. Viša titula značiće i veću prednost. Jedna od glvnih prednosti su popusti koji će biti dodeljeni najvažnijim partnerima: Zlatnim, Platinastim, Distributerima i Strateškim partnerima. Popusti su uvedeni kao dodatak margini, ohrabrujući zastupnike da prate plan prodaje i u stiču nove kupce.

Kaspersky Lab ovaj process razume kao izazov, i namerava da podrži već postojeći niz odličnih treninga i marketinške podrškesa setom alata koji omogućavaju partnerima da poboljšaju svoje poslovanje.

Najvažnijim partnerima je potrebno da imaju uvid u bezbednost tržišta kako bi predvideli i unapred reagovali na promene. Kkako bi im pomogao, Kaspersky Lab će s vremena na vreme obezbeđivati specijalne treninge i roadmap vebinare kako bi podelio neprocenjivo znanje o pravcu u kom se tržište kreće i šta kompanija radi. Za kompanije sa najvišim titulama je obezbeđena i posvećena tehnička podrška koja čini da korisnici uvek budu zadovoljni vrhunskom uslugom koja im je pružena.

Što se tiče klijenata, izbor ličnog obezbeđenja postaje transparentan , jer Zlatni i Platinasti partneri sada mogu da izaberu svoju specijalizaciju u obezbeđenju (od Sistemskog menadžmenta, virtuelizacije ili Menadžmenta mobilnih uređaja i Bezbednosti), uključujući još više prednosti. Iz B2C perspective, partneri će biti rangirani od Registrovani prodavac do Premier prodavac.

“Siguran sam da će uz obnovljeni program partnerstva sa kompanijom Kaspersky Lab, saradnja postati još plodnija i da će naši partneri moći da uživaju u novim prilikama, podeljenim stručnim savetima i izvanrednoj podršci dok šire svoje poslovanje uz pomoć svetski poznatog brenda Kaspersky Laba”, zaključio je Geri Kondakov.

Leave a Reply