Kaspersky Lab softver
Software

Kaspersky Lab softver sada dostupan kroz eko-sistem Parallels APS

Kompanija Kaspersky Lab je saopštila da je dobila sertifikat Parallels APS 2.0 za Kaspersky APS paket za svoja dva nagrađivana rešenja, Kaspersky Internet Security – Multi-Device i Kaspersky Small Office Security, dostupni su preko eko-sistema Parallels APS.

Parallels APS je najpopularniji besplatni i otvoreni standard za cloud usluge u ovoj oblasti poslovanja i predstavlja jednostavan i brz način da budu ponuđene nove usluge preko cloud-a. Pomaže pružaocima usluga i kreatorima aplikacija da uvide prednosti i mogućnosti novog sveta. APS je revolucionarna mreža cloud usluga, a pružaoci usluga koji koriste Parallels automatizaciju jesu lideri u industriji.

Kaspersky Lab softver

Kaspersky Lab softver

Kaspersky Internet Security – Multi-Device je sigurnosno rešenje za pojedinačne korisnike, za koje je potreban samo jedan proizvod sa jednom licencom da bi mogla da bude zaštićena skoro svaka kombinacija PC, Mac i Android telefona i tableta. Ovo rešenje nudi zaštitu za više uređaja, fleksibilnu, anti-malware zaštitu u realnom vremenu, kao i zaštitu od krađe.

Male kompanije se suočavaju sa istim sigurnosnim rizicima kao i velike organizacije, ali često nemaju vremena niti resursa da konfigurišu ili upravljaju kompleksnim IT sigurnosnim rešenjima. Kaspersky Small Office Security nudi sigurnosne tehnologije za kompanije koje su jednostavne za instaliranje, konfiguraciju i korišćenje. Rešenje štiti kompjutere bazirane na Windows operativnom sistemu, fajl servere, kao i Android telefone i tablete. Ovo rešenje štiti vaše onlajn bankarske transakcije, poslovne podatke i informacije koje vam poveravaju vaši klijenti.
Sa sertifikatom APS 2.0 za Kaspersky APS paket, Kaspersky Internet Security – Multi-Device i Kaspersky Small Office Security omogućena je laka integracija i brza cloud distribucija preko pružalaca usluga za cloud. Sertifikat takođe otvara mogućnost distribuiranja drugih proizvoda kompanije Kaspersky Lab preko APS-a u budućnosti.

„Kaspersky Lab se sa zadovoljstvom udružio sa APS eko-sistemom”, rekao je Aleks Daniluk, potpredsednik i partner u grupi Ecosystem & Strategic Alliances, Parallels. „Kaspersky Lab i Parallels su sarađivali tokom razvoja APS-a, a rezultat je veoma kvalitetna integracija koju partneri iz kompanije Parallels Automation mogu lako da razviju i prodaju šireći svoju ponudu sigurnosnih rešenja.“

„Parallells APS eko-sistem omogućuje najefikasniju ponudu najnovijih rešenja za kućne korisnike i male kompanije“, rekao je Aleksej Gromiko, šef projekta kompanije Kaspersky Lab xSP Subscription. „Ova zajednička inicijativa omogućava konsolidaciju zajedničkih napora dveju kompanija u cilju brzih i pogodnih usluga za cloud snadbevače, njihove korisnike i globalnu xSP zajednicu. U saradnji sa liderskim kompanijama širom sveta iz oblasti telekomunikacija razvijamo našu pretplatnu ponudu i nudimo snabdevačima usluga mnoge mogućnosti preko Parallels Automation. Na ovaj način, kompanije mogu da dobiju zaštitu od lidera na tržištu iz te oblasti, a u isto vreme mogu da imaju dodatnu zaradu.“

Leave a Reply