Software

Kurs za računovođe za korišćenje ERP rešenja MS Dynamics NAV/NAV Express

U kompaniji NPS u toku je prijavljivanje zainteresovanih kandidata/računovođa za drugi ciklus obuke (prvi je uspešno realizovan krajem prošle godine) za vođenje finansija upotrebom, odnosno kroz integrisani poslovno informacioni sistem (ERP) Microsoft Dynamics NAV Express 5.0 / Microsoft Dynamics NAV 5.0.

Obuka je namenjena prevashodno računovođama, koji će tokom obuke steći sva znanja potrebna za vođenje knjiga/finansija preduzeća koja koriste NAV/NAV Express, ali i svima onima koji žele da prošire spektar primenjivosti svojih znanja iz domena finansija i računovodstva (komparativna prednost kod zapošljavanja, na primer).

Obuka (7 × 4 h) će se izvoditi u NPS školskom centru, radnim danima, od 12-16 h, u periodu 14.-22. septembar 2009, na računarima polaznika (preporuka) ili na računarima koje će obezbediti NPS. Termin je usaglašen sa standardnim obavezama ciljne grupe polaznika (nakon obaveznih predaja mesečnih PDV prijava, a pre Jesenjeg seminara Saveza računovođa i revizora Srbije na Zlatiboru, koji je zakazan za 24.-26. septembar).

Tokom obuke polaznici će dobiti i kompletnu dokumentaciju, u vidu svih potrebnih uputstava, kao i instalaciju samog rešenja (NAV Express). Na kraju obuke je predviđeno polaganje testa, a svi koji ga uspešno polože steći će odgovarajući sertifikat.

Kotizacija za obuku iznosi 300 EUR. Plaćanje je u RSD. PDV nije uračunat. Adresa za prijave (i dodatna pitanja u vezi obuke): [email protected]

Leave a Reply