Software

LANDesk nove verzije programa

LANDesk Software, svetski lider u upravljanju životnim ciklusom sistema, endpoint bezbednosti i upravljanju IT servisima, objavio je najnovije verzije LANDesk® Management Suite (LDMS) 9 i LANDesk® Security Suite (LDSS) 9. Upravljanje mobilnim uređajima je najznačajnija komponenta ovih novih verzija. Dodatno LANDesk Suits sada nude uprošćenu infrastrukturu za upravljanje, unapređenu distribuciju softvera i mogućnost nadgledanja licenci.

Unapređena rešenja, sa mnoštvom novih odlika i funkcija, umanjuju rizik i softevrske troškove, uz povećanje produktivnosti u nekoliko ključnih oblasti:

Mobility Manager: LANDesk Mobility Manager odlikuje integracija sa Microsoft ActiveSync i Blackbery Enterprise Server (BES) sistemima, što omogućava detekciju uređaja pri priključenju. Otkrivanje uređaja na mreži i upravljanje mogući su na različitim platformama, uključujući iOS, Droid, Windows CE i druge.

Uprošćena upravljačka infrastruktura: Dizajnirana za kompleksna distributinvna okruženja, proširenje granice radnog mesta, a iz potrebe za boljom centralnom kontrolom desktop IT operacija.

Upravljanje softverom: LANDesk Management Suite unapredio je svoju distribuciju softvera i mogućnosti nadgledanja licenci, uvećavajući ukupnu upotrebljivost i pouzdanost, na taj način omogućujući IT menadžerima da donose odluke na osnovu većeg broja informacija.
Migracija na Windows 7: LANDesk Management Suite 9 podržava migracije na nove operativne sisteme kao što je Microsoft® Windows 7.
Endpoint bezbednost: LANDesk Security Suite štiti i čini IT okruženje sigurnijim, slojevitim bezbednosnim pristupom kako bi se izbegao gubitak podataka i obezbedilo sprovođenje regulatornih standarda, uključujući HIPS usaglašenost.

Leave a Reply