Software

Legalnom “Windows Vistom” do besplatnog vodiča

Američki softverski gigant “Majkrosoft” (Microsoft) predstavio je novu akciju u okviru koje će korisnici legalnih primeraka njegovog programa “Vindouz Vista” (Windows) moći besplatno da dođu do kompletnog vodiča za taj operativni sistem.

Svi vlasnici licencirane “Viste” moći će putem Interneta da dođu do elektronske verzije knjige čiji je autor Predrag Jovanović, poznatiji u informatičkoj zajednici kao “X Profesor“.

Vlasnici svih verzija “Viste” će na web lokaciji www.microsoft.com/scg/xprofesor moći da dođu do elektronskog izdanja knjige o programu koji koriste, a uz čiju će pomoć otkriti sve prednosti tog operativnog sistema.

Vodič ima skoro 200 strana i obuhvata sve važne teme, od instalacije, preko osnovnih funkcionalnosti, pa do korišćenja dodatnih aplikacija koje idu uz “Vistu” i saveta kako na što bezbedniji način koristiti sve prednosti Interneta.

Ponuda se odnosi isključivo na vlasnike licenciranih verzija “Viste”, a procedura će podrazumevati proveru legalnosti kroz mehanizam WGA (Windows Geniuine Advantage) .

Leave a Reply