Razvoj aplikacija · Software

Matlab – Programski jezik za brže rešavanje inženjerskih i naučnih problema

MATLAB programski jezik koji predstavlja interaktivno okruženje za razvoj algoritama, vizualizaciju podataka, analizu podataka i numeričke proračune

Koristeći MATLAB proizvod, možete rešiti tehničke probleme brže nego sa tradicionalnim programskim jezicima, kao što su C, C + + i Fortran.

Možete koristiti MATLAB u širokom rasponu aplikacija, uključujući i obradu signala i slike, komunikacije, kontrolu dizajna, testiranje i merenje, analiza i finansijsko modeliranje. Add-on toolboxes (zbirke posebne namene MATLAB funkcije dostupne odvojeno) unapređuju MATLAB okruženje rešavajući određene probleme u njihovim oblastima primene.

U MATLAB jezik podržava operacije sa vektorima i matricama koje predstavljaju osnovu za rešavanje naučnih i inženjerskih problema. Ona omogućava brži razvoj i izvršenje.

S MATLAB-om, možete programirati i razviti algoritme brže nego s tradicionalnim jezikom jer ne morate izvesti low-level administrativne poslove, kao što su kreiranje varijabli, određivenje vrste podataka…U mnogim slučajevima, MATLAB eliminiše potrebu za ” for “‘ petlje. Kao rezultat toga, jedna linija koda MATLAB često može zameniti nekoliko redova u C ili C + + kod.

MATLAB ®podržava kompletan proces analize podataka, od prikupljanja podataka sa spoljnih uređaja i baze podataka pa sve do pripreme, vizualizacije i analize, radi dobijanja kvalitetnog izlaznog signala.

MATLAB je proizvod koji pruža funkcije za vizualizaciju 2-D matrice, 3-D skalarnih i 3-D vektorkih podataka. Možete koristiti ove funkcije radi jasnijeg predstavaljanje često složenih, višedimenzionalnih podataka. Možete odrediti karakteristike materijala, ugao snimanja kamere, prerspektivu, lokaciju izvora svetlosti i transparentnost.

3-D funkcije su:
* Površina, konture i mreža
* Prikaz zemljišta
* Membrana

Matlab 7.6 košta 2.594,00 €, a može se nabaviti preko ovdašnjeg ovlašćenog distributera firme Romsym Data .

Pozivamo sve zainteresovane da probaju ove pakete
DOWNLOAD »

Leave a Reply