E-servisi · Software

Međunarodni projekat razvoja rešenja za e-poslovanje

„EMPIRY“ d.o.o. iz Novog Sada sa partnerima iz regiona sprovodi projekat “EBIZ4ALL” koji za cilj ima da razvije rešenje za e-poslovanje.

Ovo softversko rešenje bi omogućilo malim i srednjim preduzećima da elektronskim putem razmenjuju poslovne elektronske dokumenate, počev od elektronske javne nabavke do elektronskog izdavanja računa.

Programsko rešenje zasnovano je na modernim XML standardima koje je razvila Evropska komisija za standardizaciju CEN. Cilj regionalnih partnera je da rešenje prilagode specifičnostima pojedinih zemalja po pitanju zakonskih regulativa kao i po pitanju multijezičnosti i lokalizacije.

Međunarodni konzorcijum osim kompanije iz Srbije „EMPIRY“ sačinjava „Cellent AG“ iz Beča, „ZIH“ iz Zagreba, „Innovation GmbH“ iz Skopja i „WNT Telecommunication GmbH“ iz Beča.

EMPIRY doo – IT Consulting & Solutions

EMPIRY doo je preduzeće za pružanje IT konsaltinga i razvoj softverskih usluga sa sedištem u Novom Sadu. Osnovna delatnost preduzeća EMPIRY je TIBCO implementacija kao i razvoj Java Enterprise softverskih rešenja. EMPIRY svojim znanjem i delovanjem pokriva širok spektar tehnoloških oblasti kao što su SOA, EAI, BPM, ECM, Document Management sistemi, Web portali i drugo.

Među klijentima preduzeća EMPIRY nalaze se domaće i strane kompanije koje dolaze iz različitih vertikala tržišta – telekomunikacije, bankarski i finansijski sektor, elektroenergetika, javne uprave i drugo. (www.empiry.com)

Leave a Reply