Software

MFC-Mikrokomerc održao prezentaciju primene Spider.Net DocFlow-a

MFC-Mikrokomerc je prošlog  ponedeljka u hotelu „Holiday Inn“ za svoje partnere, saradnike i IT poslenike održao prezentacije  primene Spider.Net DocFlow-a na primeru „Upravni postupak u Fondu solidarnosti!” i novo rešenje u okviru Spider.Net-a, BI Spider, i time zaključio još jednu uspešnu, poslovnu godinu.

Prateći savremene tokove u okviru date warehous-a, koristeći naša visokostručna znanja u mogućnosti smo da vam ponudimo rešenje uz pomoć kojeg ćete vaše poslovanje podići na kvalitativno viši nivo.

BI (Poslovna inteligencija) je zbirni naziv za grupu alata i aplikacija koji omogućavaju prikupljanje, analizu, distribuciju i delovanje na osnovi poslovnih informacija, sa ciljem donošenja boljih poslovnih odluka. Ovo rešenje namenjeno je top menadžmentu, tj. ljudima koji donose poslovne odluke, upravljačima u preduzećima, menadžerima“, naglašava Vladislav Miletić, gen.direktor MFC-a.

Poslovna inteligencja podržava IT profesionalce, osobe koje rade sa informacijama, programere i daje moć organizacijama svih veličina. Ova tehnologija omogućava da se sa pukog korišćenja informacija pređe na razvijanje dubokog kontekstualnog znanja o tim informacijama.

„U konstantnom kontaktu koji ostvarujemo sa svojim korisnicima, prepoznajući njihove potrebe, radimo na knstantnom razvoju naših aplikacija. Zahvaljujući tome u mogućnosti smo da svim našim partnerima, saradnicima i IT stručnjacima predstavimo novo rešenje- BI Spider“, reči su Vladislava Miletića.

Leave a Reply