Software

M&I Systems implementirao “MIS2Open” u kompaniji “Argos Emporio Group”

M&I Systems, Co. Group,jedna od vodećih regionalnih kompanija za informatički inženjering i menadžment konsalting ugovorila je implementaciju svog ERP rešenja MIS2Open u holdingu Argos Emporio Group. Napredna IT platforma klijentu će obezbediti donošenje odluka zasnovanih na kompletnom i pravovremenom uvidu u sve segmente poslovanja, što je od presudnog značaja za kvalitet usluge, optimizaciju resursa kompanije i veće zadovoljstvo zaposlenih, kupaca i partnera.

 

Osim uvođenja MIS2Open, Argos Emporio Grupa odlučila se i da unapredi komunikaciju sa poslovnim partnerima uz M&I Systems, B2B Web Portal. To je sistem koji će Argos grupaciji obezbediti automatizaciju poslovanja sa kompanijama sa kojima sarađuje. Partneri će na jednostavniji i brži način vršiti naručivanje, imati uvid u stanja zaliha i stanje finansijskih transakcija. Uvođenje ovog savremnog programskog rešenja će zasigurno podići nivo poslaovanja Argos Emporio Grupe na najviši nivo i unaprediti odnos sa svim poslovnim partnerima.

Kako je rečeno u kompaniji M&I Systems, Co. Group, uspešno je završeno uvođnje IT proizvoda i rešenja koji će obezbediti unapređenje rada u sektorima nabavke, prodaje, maloprodaje, računovodstva i finansija Argos Emporio Group, sistem će biti pušten u rad januara 2015. godine.

 

Argos Emporio Grupa, koja je obeležila dve decenije uspešnog rada na našem tržištu, poslovanje realizuje kroz pet organizacionih celina: Argos maloprodaja i veleprodaja, Argos HoReCa, Argos ImpEx, Argos Agrar i Argos Real Estate. Članice Argos Emporio grupe bave se veleprodajom, maloprodajom i distribucijom robe široke potrošnje u TT i HoReCa kanalu, uvozom i izvozom u kooperciji sa ino-partnerima, investicijama u agrar kao i kupovinom i izdavanjem nekretnina.

 

“Glavni recept za uspeh velikih organizacija poput Argos Emporio grupacije je integrisanje ključnih poslovnih procesa u jedinstveni informacioni sistem čime se osigurava uvid i praćenje rada svih sektora u realnom vremenu. ERP rešenje MIS2Open obezbediće Argosu-u još efikasniju komunikaciju unutar organizacije, bolje planiranje i kontrolu rezultata”, objasnili su u M&I Systems, Cp. Group.

 

Argos Emporio Group je, kako je rečeno, dobro prepoznao sve potrebe svoje organizacije i među prioritetima implementacije naveo najviši nivo kontrole poslovanja, izveštavanje i dostupnost u realnom vremenu, zatim vođenje više firmi u jednoj bazi, kao i konsolidovani bilans na nivou grupe.

 

Ta vodeća domaća IT kuća,razvila je MIS Business Suite, savremenu platformu koja integriše sve MIS aplikacije: MIS ERP, MIS BPM, “MIS Entersoft CRM“, “MIS Planer“, MIS BI, “MIS Mobile Computing“, i koja korisnicima nudi cloud i integraciju sa ostalim sistemima.

 

MIS Android aplikacije za mobilne telefone, tablete i druge savremene uređaje značajno utiču na produktivnost zaposlenih, unapređuju interakciju sa kupcima, a sigurnost sistema je neupitna jer je pristup omogućen samo autorizovanim korisnicima mreže.

 

Uz aplikacije imate uvid u sva dešavanja u organizaciji: od primedbi kupaca, do rezultata prodaje, i to u realnom vremenu, pa korisnici mogu da odgovore na aktuelne promene i događanja”, objasnili su u novosadskoj kompaniji.

 

Kompanija M&I Systems, Co. Group je jedna od vodećih domaćih kompanija u ERP, BPM i BI rešenjima, sa više od 20 godine iskustva i više od 250 klijenata u Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj i Sloveniji. Novosadska kompanija je partner i drugih velikih svetskih softverskih kuća: SAP, IBM, Software AG, itd.

Leave a Reply