Software

“M&I Systems” obeležio dve decenije postojanja

Kompanija “M&I Systems, Co.” proslavila je svoj dvadeseti rođendan prisustvu mnogobrojnih dragih gostiju, patnera, korisnika i prijatelja.

Na skupu su evocirane uspomene na protekle dve decenije uspešnog poslovanja, rasta i širenja “M&I Systems, Co.”, a ujedno je prikazana aktuelna lepeza proizvoda i usluga. Rezimirajući prethodnih dvadeset godina naglašeno je da su konstantnom rastu, razvoju i napredku “M&I Systems, Co.” osim profesionalizma, znanja i sposobnosti zaposlenih, umnogome doprineli i mnogobrojni zadovoljni korisnici i partneri, čije su preporuke i pozitivna iskustva bile najbolji marketing za pridobijanje novih klijenata i tržišta.

Uz pomoć svojih partnera, kompanija IBM, SAP i “AG Software” – “IDS Scheer” prisutnima su prezentovane tehnologije i proizvodi koji će obeležiti budućnost informacionih tehnologija kao što su: IBM – Maximo Assets Management, SAP – HANA i Enterprise mobility, AG Software – IDS Scheer – Aris i WebMethods.

– “M&I Systems, Co.” će i narednih 20 godina svoju poziciju lidera u proizvodnji domaćeg erp softvera i pružanju konsultantskih usluga podići na najviši nivo i na taj način, uz saradnju sa svojim partnerima, svetskim liderima u oblasti informacionih tehnologija, postojećim i novim klijentima obezbediti najnovija i najkvalitetnija rešenja i usluge – poručuju iz ove kompanije.

Leave a Reply