Software

Microsoft Big Data i Business Intelligence radionica

U ponedeljak će Microsfot održati radionicu na temu Business Intelligence i Big Data i upoznajte najnovije Microsoft tehnologije koje se odnose na to kako da istražite, analizirate, vizualizujete i dobijete uvid kako u strukturirane, tako i u nestrukturirane podatke.

Prijavite se odmah kako biste naučili više o Power BI – servisima zasnovanim na cloud-u i mobilnoj BI ponudi, BI i data warehousing mogućnostima SQL servera 2014, sledećoj generaciji baza podataka, i o Parallel Data Warehouse Appliance i HD Insights servisima koji rade na Azure tehnologiji.

microsoft-logo

Učešće na ovom jednodnevnom predavanju bogatom demonstracijom omogućiće vam brz start u razumevanju ekstenzivnih inovacija koje donosimo, kako biste vaše poslovanje učinili agilnijim i efikasnijim stičući uvid iz vaših korporativnih i javnih podataka.

Radionicu će držati Peter Myers, IT stručnjak iz Australije koji radi sa Microsoft bazama podataka i razvojnim proizvodima od 1997. godine. Trenutno je angažovan kao stručnjak za sve Microsoft Business Intelligence proizvode i pruža mentorstvo, tehničke treninge i osmišljava sadržaj treninga za SQL server, Office i SharePoint.

Peter ima široko poslovno iskustvo podržano bachelor diplomom iz primenjene ekonomije i računovodstva kao i MSCE i MCT sertifikatima. Dobitnik je Microsoft Valuable Professional (MVP) nagrade od 2007. godine.

 

Napomena: Radionica će biti održana na engleskom jeziku.

 

Broj učesnika na ovom ekskluzivnom predavanju je ograničen, te vas molimo da rezervišete svoje mesto što pre. Poziv možete proslediti kolegama iz vaše kompanije/institucije za koje smatrate da su zainteresovani za ovu temu.

Leave a Reply