Software

Microsoft Dynamics CRM Online sada dostupan na tržištima Srbije i Crne Gore

Microsoft Corp. (Nasdaq “MSFT”) je saopštio da je u ponudi novo Sales Productivity rešenje koje kombinuje Microsoft Dynamics CRM Online Professional sa Office 365 i Power BI.

Ova moćna kombinacija pruža profesionalnim prodavcima prvorazredne alate za poboljšanje produktivnosti koji besprekorno rade sa poslovnim aplikacijama i tako im omogućavaju da pruže i postignu više. Novo rešenje će se ponuditi korisnicima po promotivnoj ceni od USD 65 po korisniku mesečno.

Postojećim korisnicima Office 365 je omogućeno da ovaj paket nadograde sa Sales Productivity rešenjem za USD 45 po korisniku mesečno, što je skoro 50 odsto niže od sličnih ponuda.

Ova ponuda je od srede 15. oktobra dostupna na svim tržištima širom sveta gde su dostupni i Microsoft Dynamics CRM Online, Office 365 i Power BI, pa tako i na tržištima Srbije i Crne Gore.

 microsoft-crm

Produktivnost je važna komponenta ponude bilo koje poslovne aplikacije, naročito je presudna za prodajne organizacije gde je neophodno brzo odgovoriti na potrebe klijenata. Kombinujući Microsoft Dynamics CRM Online, poznatog lidera na CRM polju, sa vodećim rešenjem na tržištu po pitanju produktivnosti, Office 365 paketom, Microsoft pruža mogućnost ljudima da rade širom svoje kompanije i izvan nje, direktno sa svojim partnerima i potrošačima. Uvodeći Outlook, Lync, Skype i Yammer u društvenu saradnju sa Microsoft Dynamics CRM Online iskustvom, kompanija omogućava korisnicima istinsku produktivnost u prodaji.

 

„Značaj kombinovanja moćnih alata za poboljšanje produktivnosti sa poslovnim aplikacijama je nešto po čemu je Microsoft Dynamics poznat – i zaista je to ključ Microsoft strategije“, rekao je Vladimir Ljubibratić, direktor razvoja poslovanja kompanije Extreme. „Microsoft je napravio proizvode koji besprekorno rade zajedno od prvog dana, a naša nova ponuda još više olakšava korisnicima da ostvare prednost od kombinacije ovih rešenja: Microsoft Dynamics CRM plus Office 365 plus Power BI je dobitna kombinacija“.

 

Korisnici već sada uživaju u prednostima koje donosi snaga Microsoft Dynamics CRM Online sa Office 365 i Power BI analitikom. Kompanije radije biraju Microsoft Dynamics CRM Online nego konkurentska rešenja zbog njegove mogućnosti besprekornog rada sa Office 365 i njegovim  intuitivnim korisničkim iskustvom na svetskom nivou, kao i uvidom u realnom vremenu u alate koji su laki za upotrebu i daju moć korisnicima u pronalaženju potrebnih odgovora.

 

Firma Royal Vet iz Beograda se bavi distribucijom premium hrane, vakcina i lekova za životinje. Na srpskom tržištu Royal Vet posluje više od deset godina i za to vreme firma je postala zastupnik velikih svetskih kompanija kao što su Royal Canin i Merial. Svoje poslovanje ova firma je orijentisala na saradnju sa drugim firmama – veterinarskim apotekama i ambulantama i pet shopovima kojima distribuira proizvode po narudžbini. Ubrzani rast i razvoj firme kreirao je niz izazova u funkcionisanju preduzeća sa kojim se trebalo boriti svakodnevno. Rukovodstvo Royal Veta je došlo do zaključka da je firmi potreban redizajn procesa, optimizacija načina rada i oslonac u softverskom rešenju koje će podržati te promene. Kao rešenje odabran je Microsoft Dynamics CRM, a partner u prilagođavanju i implementaciji bila je firma Extreme.

 

„Sada su sve informacije o našim klijentima dostupne u jednom rešenju i na taj način pomažu ljudima širom kompanije da efikasnije sarađuju“, rekao je Vladimir Hadžić doktor veterinarske medicine i stručni konsultant u Royal Vetu. „Menadžer iz jedinstvene baze putem određenih kriterijuma identifikuje kupce koje je potrebno posetiti u narednoj nedelji i kroz CRM sistem dodeljuje aktivnosti koje komercijalisti na terenu treba da obave“.

 

Osnovni cilj kompanije Transagent je isporuka usluge međunarodnog transporta klijentima u dogovorenim rokovima. Oni su odabrali Microsoft Dynamics CRM i Office 365 kako bi pružili svojim zaposlenima aplikacije neophodne u ispunjenju tog cilja. Za kompaniju kao što je Transagent – gde je iskustvo klijenta sve – Microsoft Dynamics CRM sa Office 365 je osnova njihovog poslovanja.

 

Primena Microsoft Dynamics CRM sistema značajno povećava produktivnost kompanije. Postavkom CRM sistema u AmCham Srbija značajno je smanjen obim administracije i centralizovani podaci o članicama komore. „Uz pomoć Microsoft Dynamics CRM platforme administrativni posao oko obnavljanja godišnjih članarina naših članova smo smanjili sa dve nedelje na samo jedan dan“, kaže Tina Kostić, menadžer za odnose sa članovima i finansija.

 

Grant Thornton LLP je članica Grant Thornton International Ltd. iz SAD, jedne od vodećih svetskih organizacija nezavisnih firmi za reviziju, pitanja poreza i savetodavne usluge. Grant Thornton je radije odabrao Microsoft Sales Productivity rešenje nego Salesforce.com kako bi kompaniji obezbedili mogućnost ponude svojim klijentima nečega što konkurencija nije u stanju – personalizovanu uslugu i bliže veze.


Grant Thornton ima prihode više od USD 1,3 mlrd od preko 500 partnera i 6.000 zaposlenih i ostvarili su neverovatne rezultate. Jedan od ključnih poslovnih ciljeva im je bilo poboljšanje timske saradnje među saradnicima u prodaji. Sa ugrađenim Microsoft rešenjima, Grant Thornton je ostvario povećanje od 700 odsto broja kontakata u sistemu u odnosu na nasleđena rešenja i  450 odsto više poslovnih prilika. To prevedeno znači pet i po puta više poslova završenih u sistemu firme. Sa Majkrosoftom, su prodajni timovi Grant Thorntona bili u stanju da lako identifikuju trendove koji utiču na njihove klijente i tako su bili u mogućnosti da proaktivno dopru do njih. Učinak prodajnih timova, procenat zaključenih poslova, se povećao za 39 odsto i ono što je najimpresivnije- vrednost dobijenih poslova se povećala za 36 odsto. Ne samo da su sklopili više poslova, nego su i ti poslovi značajno veći. Ovi uvidi u potrebe klijenata „omogućavaju pametnim ljudima da budu još pametniji, što stvara još ličnije iskustvo u radu sa klijentima“, rekao je Rik Stou (Rick Stow) šef odeljenja za odnose sa klijentima u Grant Thorntonu.

Leave a Reply