Software

Microsoft Dynamics NAV 2009 dostupan i u Srbiji

Kompanija Microsoft Srbija objavila je danas dostupnost Microsoft Dynamics NAV 2009 za tržište Srbije, nove verzije Microsoft Dynamics NAV  informacionog sistema. Ovo softversko rešenje preduzećima omogućava fleksibilnost u prilagođavanju tržišnim promenama , a na taj način i veću mogućnost za rast i razvoj. Istog dana, na tržištu će se naći i najnovija dopuna ovih rešenja Microsoft Dynamics NAV 2009 R2.

Microsoft Dinamics NAV 2009 je integrisani informacioni sistem za upravljanje poslovnim procesima za mala i srednja preduzeća (ERP). Ovo rešenje jednostavno je za upotrebu, lako se implementira i sadrži brojne funkcionalnosti prilagođene specifičnim potrebama svakog pojedinačnog preduzeća. Ova rešenja dizajnirana su tako da povećaju produktivnost zaposlenih, podignu nivo efikasnosti, kao i da omoguće veću konkurentnost preduzeća na tržištu.

“Microsoft lansira Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 kao odgovor na brojne zahteve kupaca i partnera. Kao kompanija, posvećeni smo stalnom usavršavanju naših ERP rešenja, uključujući integraciju sa cloud servisima. Ova poslednja verzija Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 predstavlja prekretnicu u razvoju  koja će dovesti do značajnog porasta poslovne produktivnosti naših klijenta “, izjavio je Nenad Aleksić, Menadžer prodaje Microsoft Dynamics poslovnih rešenja.

Microsoft Dynamics NAV 2009 nudi potpuno novo korisničko iskustvo i inovacije u tehnologiji, dok istovremeno zadržava jednostavnost koja je oduvek bila osnovna vrednost ovog rešenja. Ova inovacija predstavlja najveću investiciju u MS Dynamics NAV do sada – od rešenja koje je dizajnirano na osnovu povratnih informacija prikupljenih od korisnika, do potpunog redizajna arhitekture samog rešenja.

Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 donosi brojne nove funkcionalnosti:

  • Korisnički interfejs prilagođen ulogama zaposlenih u preduzeću
  • Unapređene mogućnosti za poslovno izveštavanje, bazirane na Microsoft SQL serveru
  • NET Web Servis
  • Maksimiziranje postojećih ulaganja u Microsoft proizvode i tehnologije, uključujući Microsoft® Windows® SharePoint® i Microsoft SQL Server 2008.
  • Integraciju sa Microsoft Dynamics CRM-om (sistemom upravljanja odnosa sa klijentima)
  • Integraciju sa servisom za online plaćanja
  • Korisnički interfejs prilagođen ulogama za korisnike koji pristupaju sa udaljenih lokacija
  • Podršku za Microsoft virutelizaciju aplikacija
  • Poboljšanja korisničkog iskustva sa Windows 7 operativnim sistemom
  • Vizualizacija podataka

Microsoft Dinamics NAV koristi više od 77 hiljada kompanija i više od milion korisnika širom sveta, a u Srbiji se preko 200 kompanija odlučilo baš  za ovo rešenje.

Leave a Reply