Software

Microsoft NAV Express 5.0 – lansiranje i kampanja

Od samog lansiranja NAV Express neprestano evoluira, dobija nove mogućnosti i funkcionalnosti i svojim korisnicima donosi nove, dodatne vrednosti. Dogaðaj koji ovom prilikom najavljujemo, lansiranje najnovije verzije NAV Express 5.0, predviđeno za početak aprila 2009, predstavljaće najveći evolutivni skok u nešto više od dve godine od pojavljivanja ovog poslovnog rešenja.

Verzija 5.0 znači usaglašavanje sa aktuelnom verzijom Microsoft Dynamics NAV-a za Srbiju, ali i mnogo više od toga. Uz nove “fabričke funkcionalnosti” (arhiviranje porudžbina i ponuda u prodaji i nabavci, ‘istorija prodaje’, povraćaji u nabavci i prodaji, bolje praćenje artikala, FEFO, preklasifikacija OS, unapređena integracija sa SQL-om, mogućnost dodavanja modula Poslovi/Projekti…) i niz lokalnih modula (obračun zarada i kadrovska evidencija, evidencija sitnog inventara, elektronski platni promet…), nova verzija donosi i veoma detaljnu i kvalitetnu dokumentaciju i uputstva, kao i mogućnost nadgradnje izuzetno naprednim i efikasnim rešenjem za poslovno izveštavanje i analiziranje (BI4Dynamics – naše, od strane Microsoft korporacije nagraðeno, BI rešenje; više na www.bi4dynamics.com).

Kampanja:

  • Lansiranje verzije NAV Express 5.0 biće praćeno kampanjom koja će trajati do 25.5.2009.
  • Kampanja podrazumeva izuzetne povoljnosti/popuste za sve one koji se odluče za investiciju u najnoviju verziju NAV Express-a u naznačenom periodu;
  • Ilustracija: Paket 5 (5 licenci, odnosno, neograničen broj korisnika, ali max 5 u istom trenutku + sve usluge standardne implementacije) će tokom kampanje, umesto redovnih 9.700 €, biti nuđen po ceni od 7.380 €, odnosno sa popustom od 2.320 €.

NAV Express je, kao što je već poznato, ERP rešenje prilagođeno potrebama malih preduzeća u Srbiji, nastalo saradnjom NPS-a i lokalne Microsoft kancelarije. Razvili smo ga na bazi standardnog, globalnog poslovnog rešenja Microsoft Dynamics NAV (Navision) i u svemu prilagodili lokalnim potrebama i mogućnostima malih (i najmanjih) lokalnih preduzeća, sa akcentom na distribuciji i maloprodaji.

Rešenje je kreirano tako da u potpunosti može da prati rast kompanije – od osnivanja, malog broja korisnika, relativno jednostavnih zahteva i potreba… pa sve do, zahvaljujući mogućnosti nadgradnje na standardni Microsoft Dynamics NAV, izuzetno kompleksnih procesa i potreba koja nameću velika skladišta, proizvodnja, razni tipovi usluga…

Agrar komerc, Bimed, DeployIT, Eucom, Extreme, Extreme CC… su samo neki od zadovoljnih korisnika NAV Express-a. Za implementaciju ovog izuzetnog rešenja zadužena je mreža NAV Express partnera.

Leave a Reply