Software

Microsoft Office 365 dobija personalizovanu verziju

Kompanija Microsoft objavila je da je softverski paket Office 365 Personal od danas dostupan, kao najbolja opcija za pojedinačne korisnike koja omogućava korišćenje ovog inovativnog servisa na jednom računaru i jednom tablet uređaju.

Pored toga, Office 365 Home Premium je promenio naziv u jednostavniji Office 365 Home, ali i namenu – dijazniran je za porodičnu upotrebu, sa licencama za do pet računara, kao i dodatnih pet mobilnih uređaja, bilo da su u pitanju telefoni ili tableti.

 

Koji god paket da odaberete, Microsoft i dalje nudi sat vremena besplatnih međunarodnih Skype poziva mesečno i 20GB OneDrive memorije. Pored toga, Personal paket otključava i uređivanje i kreiranje dokumenata na iPad-u.

office-365

Svi oni kojima nije potreban porodični paket, mogu da pređu na pojedinačnu pretplatu za Office 365 Personal, sa 9.99 na 6.99 dolara mesečno

Posvećeni smo tome da isporučimo sjajno Office iskustvo svim korisnicima, a pružanje opcija izbora pretplate koja vam odgovara je način da to uradimo. Svako treba da dobije odgovarajući Office 365, bilo da je u pitanju jedna osoba ili velika porodica. Takođe, pretplatnici Office Home paketa koji imaju više tableta ili mobilnih telefona moći će da koriste Office Mobile aplikaciju na jednom, a Office Online Web aplikaciju na drugom uređaju”, kaže Danijela Zečević, Office marketing menadžer za Balkan u kompaniji Microsoft.

Pored OneDrive memorije i besplatnih Skype poziva, Office 365 Personal za 69.99 dolara godišnje ili 6.99 mesečno nudi Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher i Access na jednom desktop računaru (Windows ili Mac) i jednom tabletu, kao i njihove veb verzije. Office Home opcija nudi Office 365 na do pet računara, kao i pristup sa smartfona, za 99.99 dolara godišnje ili 9.99 mesečno.

 

“Sjajno je što je Office sada postao personalizovan, pristupačniji i kreiran za pojedinačnog korisnika.”,smatra Pavle Peković, korisnik Office 365 paketa i nezavisni IT savetnik.

 

Office 365 je jedan od proizvoda sa najvećom stopom rasta u istoriji Microsofta. Oktobra prošle godine imao je više od dva miliona pretplatnika, a u samo pet meseci nakon toga dobio je novih milion i po korisnika i veoma brzo porastao za 75 odsto. Sa novim paketima, očekuje se dodatni rast u narednom periodu.

Leave a Reply