Software

Microsoftov Office Online dostupan je na Office.com

Kompanija Microsoft je odlučila da postojeće Office web aplikacije učini dostupnijim za svoje korisnike lansiranjem inovativnije web strane Office.com, sa pregršt modernih opcija, lepšim dizajnom i veoma preglednim menijem. Brži start, lakša pretraga i kreiranje i novi način razmene dokumenata samo su neke od prednosti ove Microsoft inovacije.

Sada možete zajedno sa svojim kolegom da unosite promene u istom dokumentu sa različitih lokacija i bilo kog uređaja. Unapređene performanse sajta značajno olakšavaju korisnicima zajednički rad na mreži sa Office rešenjima, OneDrive servisom ili Outlook.com e-mail servisom. Uz prednosti  koje pruža proces deljenja dokumenata, prezentacija i unakrsnih tabela uz pomoć Office Online, saradnja sa kolegama postaje lakša nego ikad, a sadržaj će uvek izgledati baš onako kako ste želeli, jer Office rešenja uvek zadržavaju odabrani izgled, formating i verodostojnost dokumenta.

office

Više od  jedne milijarde ljudi širom sveta koristi Office alate za kreiranje, analiziranje i donošenje važnih odluka gde god da su i na bilo kom uređaju. Office je alat koji pomaže ljudima da sve svoje obaveze obave na pravi način. Delite svoja dokumenta sa drugima i koristite Office, OneDrive and Outlook.com potpuno besplatno!

Leave a Reply