office365
Software

Microsoft predstavio novi Office 365

Microsoft  je juče najavio globalnu dostupnost nove nadogradnje za Microsoft Office 365 za poslovanje.

Do danas, najkompletnija Microsoft Office cloud usluga ima nove funkcije i prilagođena je potrebama i budžetu malih, srednjih i velikih organizacija. Pored nadogradnji za Microsoft Lync Online, Microsoft Exchange Online i Microsoft SharePoint Online usluge, poslovni korisnici sada mogu dobiti potpuni Office 365 sa kojim su već upoznati, i to na do pet uređaja, isporučenih, kao i uvek, sa neprekidno unapređivanim cloud servisom.

office365

 

Novi Office 365 je dostupan od danas na 69 tržišta i 17 jezika i biće dostupan na još dodatnih 20 tržišta i 16 jezika u drugom kvartalu ove godine.

“Sa Office-om 365, svako – od velikih preduzeća do malih biznisa i individualnih potrošača sada mogu imati koristi od moćnog Office-a i povezanosti sa cloudom”- rekao je Kurt DelBene, predsednik Microsoft Office sektora.

“Naša kompanija danas je predstavila celom svetu Office 365 za poslovne korisnike. On će i u Srbiju stići ubrzo, već na proleće!” izjavila je Danijela Zečević, regionalni menadžer za Microsoft Office  za južni Balkan.

Microsoft je danas najavio novi i Office 365 set, dizajniran da zadovolji širok spektar poslovnih zahteva.

Leave a Reply