Software

Microsoft produžio kampanju “Napravićeš genijalne stvari!”

Za sve one koji žele da nauče nešto o ovim Office 2010 programima i to na srpskom ili samo upotpune svoje znanje, Microsoft je produžio kampanju “Napravićeš genijalne stvari!” Kampanja je produžena do  01.novembra, i podrazumeva dobijanje na poklon elektonsku verziju knjige “Microsoft Office 2010“, autora Peđe Jovanovića, za kupovinu neke od edicija Microsoft Office 2010 bez obzira da li je to Home and Student, Home and Business ili Professional edicija. Knjiga “Microsoft Office 2010”, autora Peđe Jovanovića predstavlja kompletan vodič kroz najnovije verzije programa Word, Excel , Power Point i Outlook. Microsoft uz ovaj vodič, koji je po prvi put dostupan i na srpskom jeziku, nastoji da svojim korisnicima omogući bolje razumevanje i poznavanje Office programa.

Peđa Jovanović, autor knjige “Microsoft Office 2010” piše jednostavnim i razumljivim stilom obraćajući se početnicima, ali i naprednim korisnicima. Knjiga obrađuju i bitne teme vezane za sve Microsoft programe, ali i detalje koji će iznenaditi i ponekog profesionalca, i naučiti ga nečem novom o poznatim aplikacijama u novom ruhu. Kupci Office paketa moći će knjigu da preuzmu u elektronskoj formi sa Sinergija portala www.mssinergija.net

Uz akciju “Napravićeš genijalne stvari”, kompanija Microsoft je putem svojih partnera obradovala svoje korisnike, uz povoljniju cenu od svog prethodnika MS Office Small Business 2007, i za vrednim poklonom za kupovinu potpuno nove edicije iz Office 2010 paketa – MS Office Home & Business namenjenu malim firmama.

Svi kupci paketa Microsoft Office 2010 biće obradovani vrednim poklonom besplatnim programskim dodatkom za Outlook 2010 pod nazivom Asistent +, koji olakšava svakodnevno obavljanje radnih zadataka.

Svi koji u periodu do 31. decembra (dok traju zalihe) kupe Office Home and Business ili Office Professional ediciju, biće dodatno nagrađeni Asistent + programskim dodatkom, proizvedenim od strane Microsoft partnera Gowi d.o.o.

Asistent + omogućava brzo slanje grupnih e-mail poruka, što ubrzava obaveštavanje kupaca o trenutnoj ponudi i uslugama neke kompanije. Jednostavno se prati svaki kontakt i aktivnost određenog kupca. Omogućava brz pregled izveštaja o realizaciji određenih poslova, njihovom statusu ili roku naplate usluga. Ova alatka za produktivnost čini dostupnim pregršt informacija u kratkom vremenskom intervalu i pojednostavljuje obavljanje svakodnevnih radnih zadataka.

Kupci navedenih Office 2010 edicija dobiće prilikom kupovine vaučer sa jedinstvenim kodom za besplatno preuzimanje Asistent + dodatka. Nakon toga, dovoljno je da kupac posetiti web stranu Asistent +, unese kod licence u obeleženo polje i preuzme besplatni dodatak.

Dodatna pogodnost je i mogućnost besplatne obuke za korišćenje Asistent + dodatka. Svi koji su zainteresovani za obuku, mogu da pošalju mail na adresu [email protected] i ostave svoje kontakte. Kada se formira grupa od 20 polaznika, Microsoft Srbija će ih obavestiti o terminu i mestu gde će se obuka održati.

Leave a Reply