Software

MIS Caffe- Napredna aplikacija za praćenje celokupnog poslovanja ugostiteljskog objekta

. Moglo bi se reći da je ponuda restorana i kafića danas razvnorsnija nego ikada, pri čemu su izbor hrane i pića samo jedna od stavki na meniju. Kako je gost uvek u pravu, ugostitelji se trude da zadovolje sva njegova čula i osiguraju maksimalni hedonostički doživljaj. Ne dizajnira se samo enterijer, već i svaki zalogaj,  a posebna pažnja posvećena je odabiru boja, muzike, dok osoblje mora biti ljubazno, iskusno i maksimalno profesionalno.

 

Dakle,  da bi se dobila desetka i gosti otišli sa osmehom na licu sistem mora da funkcioniše besprekorno i bez zastoja. Stoga uspešni menadžeri u ugostiteljstvu znaju da bez podrške naprednih IT rešenja i  softverskih aplikacija danas teško mogu zadovoljiti sve vise standard i kontrolisati i unapređivati rad svoje organizacije.

 

MIS Caffe – kompletno praćenje poslovanja od izdavanja porudžbina do izveštavanja

 

Vodeća regionalna kompanija za informatički inženjering i menadžment konsalting M&I Systems, Co. Group kreirala je MIS Caffe– samostalnu aplikaciju koja prati celokupno poslovanje ugostiteljskog objekta- od izdavanja porudžbina, preko naplate do izveštavanja.

 

MIS Cafe mogu koristiti svi klijenti koji imaju jedan ili više ugostitejskih objekata, aplikacija je samostalna može funkcionisati nezavisno i vrlo jednostavno se integriše sa ERP sistemom MIS2Open”, objašnjava Dragoljub Prijić, izvršni direktor M&I Systems, Co. Group.

 

Kako kaže Prijić, informacioni sistem ugostiteljima pruža sveobuhvatan, brz i efikasan pristup upravljanjem porudžbinama, zalihama i drugim svakodnevnim procesima – od prijave do razduženja radnika, preko klasifikacije porudžbina do izdavanja računa i odabira načina plaćanja.

 

Jedna aplikacija za svačiji ukus

 

Softverska aplikacija, implementirana kroz savremeni korisnički interfejs, nudi efikasnu kontrolu troškova, optimizuje poslovanje i osigurava profit. Zato je neophodano odabrati integrisan sistem, kreirati centralizovanu bazu koja obezbeđuje nesmetan tok informacija između back i front office-a i garantuje ostvarivanje osnovnog cilja, a to je zadovoljstvo čak i najzahtevnijeg gosta.

 

Aplikacija, kroz grafički i tekstualni prikaz na ekranu na kome radi osoblje, omogućava odabir, grupisanje, pregled i predaju stolova i porudžbina koje su na njima kreirane, a rešenje nudi i klasifikaciju artikala u kategorije prema ponudi restorana. Porudžbinu kreiranu u aplikaciji za restoransko poslovanje u svakom trenutku, jednostavnim pritiskom na dugme, moguće je naručiti od kuhinje, odložiti, ponoviti turu, naplatiti, poništiti, reklamirati, stornirati.

 

pic-3

 

 

Aplikacija obezbeđuje i vođenje smene za svakog konobara sa podacima o ostvarenim pazarima, kao i pregledom učinka zaposlenih koji se odnosi na prodate artikle, ostvarene porudžbine, račune itd.

 

 

Kompanija M&I Systems, Co. Group je jedna od vodećih domaćih kompanija u ERP, BPM i BI rešenjima, sa više od 20 godine iskustva i više od 250 klijenata u Srbiji, Makedoniji, Crnoj Gori, BiH, Hrvatskoj i Sloveniji. Novosadska kompanija je partner i drugih velikih svetskih softverskih kuća: SAP, IBM, Software AG, itd.

Leave a Reply