Software

MK IT Business Solutions implementira svoja specifična SAP rešenja u Agrokor – Belje

MK IT Business Solutions d.o.o. potpisala je sa Beljem, članicom Agrokor grupe, ugovor o implementaciji dela SAP poslovno informacionog sistema. Na ovom projektu, MK IT Business Solutions će biti nosilac implementacije SAP rešenja za ratarstvo, stočarstvo i kooperaciju u poljoprivrednoj proizvodnji, a konsultantska kuća B4B ostalih SAP standardnih modula.

Kompanijа MK IT Business Solution је razvilа niz SAP rešenja, posebno za ratarstvo i stočarstvo, а оvај ugovor samo potvrđuje lidersku poziciju u implementiranju poslovnih rešenja u agrarnom biznisu. SAP poslovna rešenja MK IT Business Solutions već duži niz godina nalaze primenu u svim članicama MK Grupe koje se bave pomenutim delatnostima, kao i u preduzećima izvan MK Grupe.

Koncer Agrokor prepoznao je SAP poslovna rešenja MK IT Business Solutions kao informacioni sistem koji će uticati na povećanje konkurentske prednosti Belja, smanjenje troškova poslovanja i dobijanje kvalitetnog transakcionog i izveštajnog sistema koji će podržati menadžment u donošenju odluka.

Potpisivanje ugovora označava početak implementacije, a završetak projekta planiran je za početak 2014. godine.

Preduzeće MK IT Business Solutions (www.mksolutions.co.rs) poseduje višegodišnje iskustvo u implementaciji SAP rešenja kako unutar MK Group tako i van nje . Kao nezavisna konsultantska kuća, za svakog klijenta implementira standardna i razvija posebna SAP rešenja za upravljanje biznisom.

MK IT Business Solutions je zvanični SAP Channel partner.

Leave a Reply