Internet · Provajderi · Software

MojPosao magazin – prvi online magazin o tržištu rada

MojPosao je, na svojim stranicama www.MojPosao.net, pokrenuo MP magazin – prvi online magazin o tržištu rada. Magazin će izlaziti mesečno, a na 40 stranica će donositi aktualne vesti i teme sa domaćeg, regionalnog i svetskog tržišta rada, rezultate najnovijih istraživanja, pravne i druge savjete o tržištu rada te prikaz novih spoznaja i trendova u upravljanju ljudskim potencijalima.

Prvi broj donosi temu o ljubavi i seksu na radnom mestu, savet kako zauzdati nepodnošljive i problematične kolege te tekst o sukobu generacija na radnom mestu i kako ga prevladati. Poslovni treneri pišu kako uveriti poslodavca da ste za njega najbolji izbor, a pravnik savetuje o probnom radu te odgovara na pitanja čitatelja. Izdvajamo i savete poput kako se obući za intervju za posao, te predloge kamo otputovati na odmor nakon naporne radne nedelje. Magazin je besplatan i dostupan isključivo online, a može se jednostavno prelistati na ekranu računara ili preuzeti u PDF verziji.

Izvršni direktor websitea MojPosao, Kristijan Pakšec komentirao je: ”Ideja vodilja je uvođenje magazina koji će jednostavnim jezikom na vrlo konkretan način, pisati o temama sa kojima se dnevno susrećemo na radnom mestu ili pri traženju (novog) posla. Želimo da čitateljima omogućimo da da pronađu i sadržaj kojim će moći barem malo da poboljšaju kvalitet života. Konačno, tokom radnog veka više od trećinu života provodimo na poslu pa trebamo iskoristiti svaki trenutak najbolje što znamo”.

Leave a Reply