Software

mt:s poklanja posetiocima sajta desktop kalendar

U prazničnom raspoloženju mt:s poklanja svim posetiocima sajta zanimljivu aplikaciju mt:s kalendar koja donosi korisne informacije za vaš radni dan. Ne morate više da tražite po Internetu podatke o vremenu, kursnoj listi i konvertoru valuta. Sada je sve na jedom mestu na vašem računaru. Potrebno je samo da pogledate vaš desktop i u interesantnom kalendaru pronaćićete ažurne i tačne informacije.

Svakog godišnjeg doba očekuje vas nova slika za desktop računara i nova slika na kalendaru. Malih dimenzija, pregledan i tačan mt:s kalendar možete skinuti na vaš računar sa linka

http://www.mts.telekom.rs/kalendar/mts_kalendar.zip (15,1 MB)

Jednostavno uputstvo za skidanje aplikacije

Na linku http://www.mts.telekom.rs/kalendar/mts_kalendar.zip pronaćićete zip fajl mts_kalendar.zip koji je potrebno sačuvati na vaš računar. Pronađite mesto na kome je kompjuter sačuvao aplikaciju (ukoliko je standardan setup računara, fajl ćete pronaći u My Documents→ Downloads), zatim otpakujte zip fajl (desni klik na miša, Extract All). U raspakovanom fajlu kliknite na mtsSetup.msi i sledite dalja uputstva. Po završetku instaliranja automatski će se pojaviti prečica za aplikaciju Prečica na desktopu računara, koju možete odmah aktivirati.

Leave a Reply