Software

Nagrade za kompaniju “NetApp”

NetApp FAS270Kompanija „NetApp“ je jedan od globalnih lidera u domenu sistema za skladištenje i upravljanje podacima. Beogradska kancelarija „Fujitsu Siemens Computers“-a pružila je svojim rezultatima veliki doprinos statusu kompanije kao vodećeg „NetApp“ partnera u regionu Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike.

Kompanija ’Fujitsu Siemens Computers“ osvojila je više godišnjih nagrada koje „NetApp“, dodeljuje svojim partnerima u EMEA regionu.

Rešenja kompanije „NetApp“ u Srbiji koriste neke od vodećih organizacija u raznim delatnostima, među kojima su i: Mercedes Benz Srbija i Crna Gora, PTT Srbija, Vattenfall, SAT Trakt Telecommunication, Beotel, Panet, Nelt, DIS, Delta M, RTS, ElektroVojvodina, Panonska Banka, AlphaBank, Novosadska Mlekara, Kopaonik Osiguranje, PIO fond i dr.

Kompanija „NetApp“, nagradila je na godišnjem nivou ukupno osamnaest sistem inženjera iz svog partnerskog kanala u regionu, među kojima je čak tri eksperta „Fujitsu Siemens Computers“-a, iz Srbije, Francuske i Nemačke.

Nagrade su dodeljene za posebno inovativan dizajn rešenja, izvanrednost u pružanju podrške, znanje i ekspertizu, kao i posvećenosti „NetApp“ rešenjima i poslovanju.

Prestižno priznanje za tehničku izvanrednost dodeljeno je Bratimiru Timotijeviću, menadžeru za razvoj poslova sa sistemima za skladištenje podataka u predstavništvu „Fujitsu Siemens Computers“-a za Srbiju.

Leave a Reply