Software

Nagrađeno Trend Micro Complete User Protection rešenje

Vodeće nezavisne kompanije, AV-TEST, Info-Tech Research Group i SC Magazine proglasile su Trend Micro Incorporated vodeću kompaniju u svetu u oblasti zaštitnih programa i rešenja, za dobavljača superiornih, sveobuhvatnih rešenja za zaštitu od pretnji za velike kompanije i srednja preduzeća. Primenom Trend Micro™ Complete User Protection rešenja, kompanije imaju mogućnost da bolje zaštite podatke kojima pristupaju zaposleni sa svih krajnjih proizvoda: od kuće, iz kancelarije ili sa bilo kog drugog mesta.

 

„Ovakve nezavisne procene i priznanja iz sveta industrije pružaju dodatnu potvrdu predanosti kompanije Trend Micro da kompanijama svih veličina pruži sveobuhvatna rešenja koja nude superiornu zaštitu i pojednostavljeno upravljanje”, rekao je Erik Skiner, vice president, solutions marketing, Trend Micro.

trendmicro

„Vrhunske performanse koje je pokazala kompanija Trend Micro tokom sve tri procene pružaju našim klijentima dodatnu potvrdu vrednosti i sigurnosti koju dobijaju kada izaberu Trend Micro za svog partnera u zaštiti”.

 

  • Trend Micro™ Smart Protection Complete paket ocenjen je sa 5 zvezdica u prikazu koji je objavio SC Magazine u kome stoji: „Trend Micro je zaista zablistao sa svojim paketom prozvoda”. Ova ponuda dobila je sjajne ocene u svih 6 kategorija – karakteristike, jednostavnost upotrebe, performanse, dokumentacija, podrška i odnos cena-kvalitet.

 

  • AV-TEST je nedavno proglasio Trend Micro™ OfficeScan™ 11 za rešenje sa najboljim performansama, zbog toga što pruža superiornu zaštitu od malvera nultog dana i široko rasprostranjenog malvera, kao i zbog opštih performansi i upotrebljivosti. Takođe, AV-Test je nedavno proglasio OfficeScan i za rešenje sa najboljim performansama tokom šestomesečnog testa izdržljivosti za Windows XP, 7 i 8 u kategorijama zaštite, opštih performansi i upotrebljivosti.

 

  • Organizacija Info-Tech Research Group stavila je kompaniju Trend Micro u sekciju „Šampioni” u svom izveštaju Endpoint Protection Vendor Landscape, povodom procene kojom je bilo  obuhvaćeno devet konkurentskih kompanija. Prema izveštaju[1], „Smart Protection for Endpoints kompanije Trend Micro može ispuniti sva očekivanja organizacija koje traže sveobuhvatno i pristupačno rešenje.  Ovaj program poseduje ne samo kompletan paket opcija, nego i interaktivni interfejs, pa predstavlja idealan izbor za širok spektar organizacija”.

 

U modernom svetu koji je skoncentrisan oko tehnologije, zaposleni pristupaju kompanijskim podacima kako sa ličnih, tako i sa poslovnih uređaja.  Kako bi omogućio siguran pristup sa bilo koje tačke i bilo kog uređaja, Trend Micro Complete User Protection pruža jednostavnu i integrisanu zaštitu koja deli podatke preko zaštitnih slojeva kako bi objedinila sve aktivnosti korisnika. Sa tzv. „ukrsti i uklopi” podrškom za implementaciju u hibridnom, lokalnom i „oblak” okruženju, ovo rešenje pruža idealnu zaštitu kompanijama i srednjim preduzećima.

 

„Priznanja koja je nedavno dobila kompanija Trend Micro potvrđuju i naša lična iskustva sa zaštitom koju nude; sa Trend Micro Endpoint Protection paketom uspeli smo da umanjimo troškove upravljanja i smanjimo cene našim klijentima”, rekao je Tim Malijil, founder & CEO, AlertBoot. „Trend Micro nam pruža nivo sigurnosti koji nam je neophodan da bismo pružili željenu uslugu našim klijentima”.

Leave a Reply