Software

Najava 6. regionalne CRM konferencije u organizaciji Infoarene “Važnost i neophodnost CRM-a u vremenu recesije”

Poznavanje klijenata i kupaca i emocionalno povezivanje brandova u prodajnom procesu

Tradicionalna CRM (Customer relationship management) konferencija nastoji da odgovori na ključna pitanja koja brinu sve privrednike, kako u doba rasta i prosperiteta, tako još više u dobi krize i recesije – a to su kako zadržati postojeće klijente i privući nove. Poznata je činjenica da su klijenti generatori profita i garanti uspeha, pa su zato sastavni dro poslovnih planova usmerenih ka temeljnim poslovnim procesima i strategijama koje iz njih proizlaze. Kontinuirano podešavanje poslovanja promatrajući ga očima klijenta kritični je faktor uspeha.

6. REGIONALNA CRM KONFERENCIJA: “Važnost i neophodnost CRM-a u vremenu recesije”, u organizaciji Infoarena grupe i Infinitas grupe kao partnera, održaće se 24. i 25. februara 2009., u Hotelu Antunović u Zagrebu.

Uz brojne domaće stručnjake sa područja prodaje, marketinga, odnosa sa klijentima i ICT usluga, predavanje će održati i ugledna futurološkinja Anne Lise Kjaer. Ona će kroz svoje predavanje “MACRO TRENDS 2015+ – Tomorrows Consumer’s and Emotional Consumption“ pokušati da poveže svet današnjice sa svetom kom težimo, uvažavajući sadašnje stanje recesije te ulogu i važnost emocija u našem poslovanju.

U saradnji sa agencijom Digitel, biće organizovana i posebna radionica “Brand alati za optimiziranje marketinških ulaganja“ koja će u bloku od 150 minuta ponuditi savete za praktičnu primenu ovih znanja u vlastitoj kompaniji.

Na kraju konferencije, u saradnji sa kompanijom Infinitas, organizuje se Panel “CRM u automobilskom sektoru“, prvenstveno namenjen automobilskoj industriji, ali je panel otvoren za sve učesnike konferencije.

Leave a Reply