Software

Najnovije tehnologije – Autodesk Design Suite paketi

Firma OSA Računarski inženjering održala je prezentacije kompletnog portfolia Autodeskovih proizvoda pod temom „Najnovije tehnologije – Autodesk Design Suite paketi“. Prezentacije su održane u utorak 11. oktobra u Regionalnoj privrednoj komori Kragujevac i u četvrtak 13. oktobra 2011.godine u Regionalnoj privrednoj komori Niš.

Kompanija “OSA Računarski inženjering” je jedini ovlašćeni distributer Autodesk proizvoda na teritoriji cele bivše Jugoslavije i Albanije, Océ proizvoda na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije, kao i Canon proizvoda na teritoriji Srbije.
Autodesk je vodeći svetski proizvođač CAD softvera a njegovi proizvodi, pre svega AutoCAD, postali su standard na ovom polju.

Na prezentaciji su predstavljene najnovije tehnologije na polju dizajna, projektovanja, izrade digitalnih prototipova (vizualizacije) i izrade tehničke dokumentacije, sa posebnim naglaskom na nove komplete programa koje je Autodesk namenio projektovanju u mašinskoj industriji, arhitekturi i građevinarstvu, a predstavljena je i ponuda najnovijih plotera Canon-a i Océ-a.

Prezentacija pod istom temom će se održati i u utorak 18. oktobra na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu od 11h.

Leave a Reply