Software

Najveći trgovac vinima u SAD Constellation Wines U.S. uvodi Aldatin softver “APPOLO” za upravljanje prostorom

Rešenja „Apollo Designer Workstation” i „Apollo Professional” unapređuju i usredsređuju na kupca sortiranje, planograme i merčandajzing operacije vodećeg trgovca vinima na veliko u SAD

11. mart 2009. – Kompanija Aldata Solution globalni dobavljač softverskih rešenja za oblast trgovine na malo i veliko, objavila je da je kompanija „Konstelejšn vajns” (Constellation Wines U.S.) implementirala dva modula softverskog paketa „Apollo” za upravljanje prostorom (Apollo Space Management SuiteTM) – „Apollo Designer Workstation” i „Apollo Professional”, u cilju poboljšanja i usredsređivanja na kupca sortiranja, planograma i merčandajzing operacija. Softverski paket „Apollo Space Management Suite” je kolekcija moćnih i jednostavnih za upotrebu softverskih proizvoda, projektovanih da pomognu proizvođačima i prodavcima na malo da optimizuju performanse svojih maloprodajnih polica i poboljšaju njihove performanse i domet.

Kompanija „Konstelejšn vajns SAD”, u prevodu „Sazvežđe vina”, kupila je rešenje „Apollo Designer Workstation” sa namerom da optimizuje planiranje prostora i tako unapredi stratešku saradnju sa maloprodajnim kupcima. Uz pomoć ovog modula, najveći trgovac vinima u Americi omogućava prodavcima na malo da maksimizuju svoju prodaju, prilagođavanjem izbora proizvoda i načina prezentacije na rafovima, na nivou prodavnice. Pored toga, modul nudi efikasniji metod optimizacije prostornih planova u maloprodaji, omogućavanjem detaljnijeg nivoa planiranja. „Designer Workstation” je centralni segment saradnje kompanije „Konstelejšn vajns” sa svojim strateškim maloprodajnim kupcima koji takođe koriste ovaj softver.

„Upravljanje kompleksnim kategorijama vina i zadovoljavanje potreba kupca koji u trgovinama na malo žele što ličnije iskustvo kupovine je suštinski važno, posebno u današnjoj teškoj ekonomskoj situaciji,” kaže  Dejl Straton (Dale Stratton), potpredsednik za strategiju kompanije „Konstelejšn Vajn SAD”. Aldatina ‘Apollo’ rešenja omogućavaju stvaranje metoda planiranja i merčandajzinga proizvoda usredsređenih na kupca za kompletnu vinsku industriju. Ona lako rešavaju isprepletenost potreba vinske industrije i unapređenja iskustva kupaca u maloprodajama, istovremeno stimulišući prodaju vina i povećanje profitabilnosti.”

„Apollo Designer Workstation” je desktop rešenje koje podržava automatizaciju zasnovanu na pravilima u cilju revolucionarnog unapređenja procesa planiranja prostora u maloprodaji: kombinovanjem sortiranja, kapaciteta i merčandajzing pravila generiše hiljade jedinstvenih optimizovanih planograma. Implementacija zahteva samo nekoliko nedelja i klijentima omogućava da odmah prepoznaju potencijal za povraćaj investicije (ROI) i uspostave kvalitetniju saradnju sa ključnim kupcima.

„Apollo Professional” modul obezbeđuje dobavljačima i maloprodavcima moćne i prilagodljive mogućnosti za analizu prostornih performansi, stvaranje planograma, strategije vizuelnih kategorija i sortiranja i upravljanje velikim bazama podataka planograma. „Apollo Professional” je moćan oslonac modulu „Apollo Designer Workstation”.

„Odluka kompanije ”Konstelejšn vajns SAD’ da uvede module ‘Apollo Designer Workstation’ i ‘Professional’ je još jedan indikator da ova rešenja ubrzano postaju industrijski standard i za proizvođače i maloprodavce robe široke potrošnje,” kaže Šon Bosons (Shaun Bossons), potpredsednik „Apollo divizije” kompanije Aldata. „Naši klijenti ova rešenje koriste ne samo da automatiziju proces planiranja prostora, već i da unaprede saradnju između proizvođača i maloprodavaca u okruženju u kome su strategije usredsređene na kupca ključne za uspeh.”

Leave a Reply