Software

NAV Express Paket 3 po nižoj ceni

Ukoliko ste prevazišli rešenje koje koristite ili njime jednostavno niste zadovoljni, ovo je izuzetna prilika da ga zamenite – u fokusu kampanje koju sprovodi kompanija NPS, koja je upravo startovala i koja će trajati do 24.12.2010, su mala i srednja preduzeća koja migriraju sa drugih ili samostalno građenih poslovnih aplikacija.

Efekti uštede najočigledniji su na primeru Paketa 3, koji će se za vreme trajanja kampanje prodavati po ceni Paketa 1, odnosno zahtevati investiciju nižu za čitavih 4.800 $ u odnosu na standardne uslove: umesto 9.900 $, sada već za 5.100 $.

U cenu svakog NAV Express paketa uključene su Microsoft Dynamics NAV licence (broj identičan broju paketa = broj neimenovanih/istovremenih korisnika sistema) i sve usluge standardne implementacije.

Microsoft Dynamics NAV (nekada Microsoft Navision), jedan od najpoznatijih svetskih poslovnih informacionih sistema, doživeo je transformaciju u NAV Express – integrisano poslovno rešenje koje se sastoji od predefinisanih modula u skladu sa domaćim zakonodavstvom, koje omogućava efikasno vođenje poslovanja u segmentu malih preduzeća.

NAV Express nudi mogućnost bržeg puštanja u rad novog sistema, u odnosu na “veliki” NAV jer je rešenja koje je u najvećoj meri prilagođeno poslovanju malih i srednjih kompanija u Srbiji. Naravno, sa rastom firme omogućen je i rast poslovnog rešenja. Kupovinom većeg NAV Express paketa investicija uložena u prethodni paket se priznaje (placa se samo razlika u ceni pomenuta dva paketa). Priznavanje troškova se podrazumeva i prilikom prelaska na MS Dynamics NAV (“veliki” NAV).

U zavisnosti od fokusa poslovanja, NAV Express omogućava trenutni uvid u finansije, stanje u magacinu na izdvojenim i maloprodajnim lokacijama, ili efikasnost zaposlenih. Na ovaj način, funkcije koje koriste velike kompanije su pred korisnicima u malim i srednjim kompanijama samo u prilagođenom, integrisanom i pristupačnom obliku.

Leave a Reply