Software

Nelt Co. i S&T Serbia potpisale ugovor o implementaciji SAP rešenja

Kompanije Nelt Co. i S&T Serbia potpisale su ugovor o implementaciji SAP rešenja. SAP izabran zbog Neltove strategije širenja i unapređenja poslovanja. Jedna od vodećih distributerskih kuća u regionu, Nelt Co, potpisala je ugovor o nabavci i implementaciji SAP poslovnih rešenja sa partnerskom kompanijom S&T Serbia. Ugovorom je predviđeno pokrivanje celokupnog poslovanja Nelt-a. Na ovaj način, biće to jedan od najvećih SAP projekata u poslednjih nekoliko godina u Srbiji.

Strateška odluka o investiranju

Nelt se na uvođenje ovog svetskog poslovnog rešenja odlučio iz potrebe da se poboljša i unapredi poslovni proces i time kvalitet usluga. Novo poslovno rešenje će biti snažna podrška u uspostavljanju vrhunskih standarda u delatnostima kojima se Nelt bavi. To će nadalje biti jak alat u upotrebi, koji će doprineti da se dugoročno zadrži liderska pozicija na tržištu.

Povodom sklapanja ovog ugovora sa S&T-om, generalni menadžer Nelta, Miloš Jelić je izjavio:

Usled kontinuiranog razvoja i proširivanja poslovnih aktivnosti sa novim partnerima na postojećim, kao i na novim tržištima (Afrika), pojavila se potreba da postojeći informacioni sistem zamenimo rešenjem koje u potpunosti može da obuhvati i podrži  strategiju održivog širenja i unapređenja  poslovanja, kao i sve naše procese. Posle temeljne analize izabrali smo SAP, globalnog lidera u ovoj oblasti, čija rešenja u potpunosti odgovaraju našim visoko postavljenim standardima i očekivanjima. Takođe, za implementacionog partnera izabrali smo S&T Serbia, uvereni da ima iskustvo i znanje da uspešno realizuje ovaj tako važan projekat za Nelt.“

SAP i S&T – saveznici dobrog poslovanja

SAP poslovni softver podrazumeva veću fleksibilnost i efikasnost – obezbeđujući iscrpne, precizne i pravovremene informacije sa samog prodajnog mesta, integrisane podatke o potrošačima, bržu i efikasniju razmenu podataka i komunikaciju između poslovnih jedinica. Ovo će između ostalog obezbediti definisanje i praćenje svih troškova – na taj način olakšavajući proces njihovog smanjenja i donošenja pravih odluka.

Generalni direktor SAP-a, Vladimir Popović izrazio je zadovoljstvo što je još jedna velika srpska kompanija odlučila da uvede ova poslovna rešenja:

„Ponosni smo što je Nelt izabrao SAP. Posebno smo radosni što se trend rasta interesovanja za SAP nastavlja, što ukazuje da se i domaća ekonomija lagano oporavlja i da kompanije sve više žele da ulažu u ono što će im obezbediti rast produktivnosti i konkurentnosti. Broj preduzeća koja kod nas koriste SAP rešenja je u stalnom porastu i sada već imamo više od 100 firmi u Srbiji kojima SAP pomaže da uspešnije rade.“

Potvrđena S&T-ova ekspertiza u implementaciji SAP-a, kao i poznavanje ove privredne grane osvedočeno odgovarajućim referencama, odigrale su ključnu ulogu u odabiru ove kompanije kao implementacionog partnera.

„Izuzetno nam je zadovoljstvo što se, u još uvek teškim poslovnim okolnostima, vodeća srpska kompanija u oblasti distribucije i logistike odlučila za uvođenje SAP-a. Veoma nas raduje i čini ponosnim sto je izbor pao na S&T. Biće za nas to pravi izazov da kombinacijom dubokog razumevanja potreba klijenta, ekspertize i znanja iz te industrijske oblasti kao i izuzetnim iskustvom u implementaciji složenih i velikih ERP projekata dokažemo da je izbor bio pravi. Sigurni smo da će Nelt sa druge starne dobiti inovativno i na svetskim standardima zasnovano poslovno rešenje što će im omogućiti sigurniji put ka novim poslovnim uspesima.“ Izjavio je direktor S&T Serbia, Mr. Predrag Vraneš.

One thought on “Nelt Co. i S&T Serbia potpisale ugovor o implementaciji SAP rešenja

  1. Miroslav

    Neka mi onda neko kaže kako to onda firma koja je bankrotirala može da uradi bilo šta ????

Leave a Reply