Software

Nero 9 – nova generacija softvera za rad sa digitalnim sadržajem

Nero 9 predstavlja novu generaciju najpoznatijeg softvera za upravljanje digitalnim sadržajem i za kućnu zabavu. Njegovi alati pružaju osećaj lakoće i jednostavnosti pri korišćenju digitalnih media.

Ovaj “easy-to-use” moćni multimedialni paket, daje korisniku potpunu slobodu pri kreiranju, rip-ovanju, narezivanju, editovanju, kopiranju, deljenju i online upload-ovanju.

Šta god želite – muziku, video, fotografije i podateke- uživajte i delite sa prijateljima bilo kada i bilogde! With easy-to-use Nero StartSmart command center, your digital life has never been more flexible, feasible, and fun.

Nero 9 mogućnosti:

* Brzo i lako ripovanje, narezivanje, backup-ovanje i kopiranje
* Backup-ovanje dokumenata na CD, DVD ili Blu-ray disk
* Kreirajte porfesionalni izgled DVD filmova sa integrisanim 3D menijem
* Kopirajte, narežite, delite, upload-te i kreirajte miks muzike kao porfesionalni DJ
* Konvertujte muziku, slike i DVD u formate za vaš IPod i druge prenosne uređaje
* Brzo uploadovanje slika i video zapisa na My Nero, YouTub, ili MySpace
* Gledajte, snimite i podesite “Live TV”
* Gledajte AVCHD ili druge HD formate

Kreiranje projekata je jednostavnije nego ranije

Korišćenjem Nero StartSmart alata iz Nerovog komandnog centra, upravljanje digitalnim sadržaj nikada nije bilo jednostavnije i zabavnije. Direktnim pristupom i jednostavnim “one-click” funkcijom možete lako da : režete, kopirate, backup-ujete…

Uživajte u svojim multimedialnim dokumentima kod kuće, online ili na putu

Bez obzira da li je video zapis, fotografija ili muzika, možete da konvertujete i delite sve što ste kreirali u vašem digitalnom svetu. Konvertujete i delite multimedialna dokumenta za prenosne uređaje (IPod, PSP…), i upload-ujte vaše kolekcije slika i videa na My Nero, YouTube i My Space.

Neka vaš računar postane kućni uređaj za zabavu

Iskusite rad na televiziji iz vaše fotelje sa “state-of-the-art” TV tehnologijom, radeći na HDTV i DVB Radiju. Pauza, snimanje, podešavanje, upravljanje i pregled TV emisija.

Mogućnosti rezanja diskova

Image Alati za ripovanje i rezanje diskova Nera 9 odlikuju se velikom pouzdanošću. Rezanje i kopiranje na CD-u, DVD-u, Blu-ray Disk-u sa DVD-r Dual Layer i DVD +R Double Layer podrškom, možete narezati još više podataka nego ranije.

Backup

Image Ne gubite vaše dragocene uspomene i važna dokumenta zbog kvara računara, pada sistema i sličnog. Backup-te, obezbedite i upravljajte podacima.

Cena

Nero 9 full version košta 77,00 € a može se nabaviti preko Romsym-a

DOWNLOAD »

Leave a Reply