Software

Net++ technology dobio dve specijalizacije za Symantec rešenja

Symantec je proglasio Net++ technology prvim Symantec Specialist Partnerom u Srbiji, za dve oblasti arhivirnje i eDiscovery i Enterprise Security.

Symantec Specialization je priznanje koje Symantec dodeljuje odabranim partnerima za pokazano znanje i stručnost u određenoj oblasti. Specijalizacija je i dokaz sposobnosti partnera da pruži najviši nivo tehničke podrške korisnicima Symantec rešenja.

Priznanje Symantec Specialist Partner za arhivirnje i eDiscovery garantuje najbolje stručne savete i podršku za Enterprise Vault, vodeće rešenje za arhiviranje na tržištu. Enterprise Security Specialist poseduje stručna znanja vezana za bezbednosna i backup/recovery rešenja i softvere za upravljanje.

Symantec Specialist Partnerstvom, Net++ technology svrstao se u vrh Symantec partnera u Evropi i potvrdio je da je lider u regionu kada je reč o implementaciji i podršci za Symantec rešenja.

Net++ technology je jedini u Srbiji autorizovani Symantec Technical Assistance Partner, što korisnicima garantuje visok nivo usluge i direktan pristup višem nivou Symantec podrške.
2011. Proglašeno je za Najposvećenijeg Symantec partnera u Jugoistočnoj Evropi zbog posvećenosti radu, kontinuirane edukacije i tehničkog usavršavanja, i najboljih rezultata u prodaji i implementaciji Symantec proizvoda.

Leave a Reply