Internet · Software

Non-stop security blog

Sophos je danas lansirao novi 24-časovni blog o bezbednosti kreiran da obezbedi najsvežije informacije, preglede i komentare o novonastalim bezbednosnim pretnjama.

SophosLabs blog, će pisati vodeći istraživači u SophosLabs™-u, Sophosovoj globalnoj mreži centara za analizu malvera i spema. Oni će nekoliko puta u toku dana da ažuriraju blog kako bi postavili najnovije tehnničke informacije i korisne savete.

Redovni doprinosi istraživača iz Oksforda, Bostona, Vankuvera i Sidneja omogućavaju round-the-clock ažuriranje. Neki od istraživača esencijalne važnosti za ovaj blog su Vanja Švajcer i Fraser Howard, kao i Mark Harris, generalni direktor SophosLabs-a.

“U današnjem svetu brzog razvoja bezbednosnih pretnji, organizacijama je neophodan brz pristup informacijama o tim pretnjama, o najnovijim dostignućima i kako to može da se odrazi na njih i njihovo poslovanje, a ujedno i kako od toga da se zaštite,” izjavio je Mark Harris. “Ovaj novi blog će biti od velike koristi za Sophos korisnike, poslovne partnere i uopšteno sve zainteresovane kako bi bili u toku sa interesantnim novim malverskim i spam tehnikama, pronicanjem u web-bazirane pretnje, pa čak i sa primerima vezanim za hakere, njihove postupke i greške.”

SophosLabs blog je dostupan na: www.sophos.com/blog

Leave a Reply