Software

Nova Aldatina brosura o metodima za bolje snabdevanje maloprodaje

ALDATINA BROŠURA IDENTIFIKUJE METODE KOJIMA TRGOVCI NA MALO BOLJIM SNABDEVANJEM MOGU DA POVEĆAJU PROFITE I ZADOVOLJSTVO KUPACA

Aldata Solution, dobavljač softverskih rešenja za trgovinu na veliko i malo i jedan od globalnih lidera u ovoj oblasti, objavila je novu poslovnu brošuru „Bolje snabdevanje”, treći nastavak u seriji „Retail Business Briefs” koja istražuje nove popularne pristupe, strategije, najbolju praksu i tehnologije koje pomažu trgovcima na malo da unaprede svoju dugoročnu konkurentsku poziciju. „Bolje snabdevanje” daje uvid u to kako trgovci na malo u SAD-u i Evropi mogu bolje da kontrolišu prekomerne zalihe i istovremeno ispune očekivanja svojih mušterija. Brošura (eng. „Replenish Better”) dostupna je za besplatno preuzimanje sa adrese: www.aldata-solution.com/RBB.

Aldatina brošura „Bolje snabdevanje” objašnjava kako je količina robe koju maloprodavci imaju na zalihama često u vezi sa njihovim ciklusom isporuke proizvoda i procesom naručivanja, na primer, i sa time koliko je potrebno da se popune porudžbine i koliko se često to čini. Implementiranjem najboljih praksi, trgovci na malo mogu da poboljšaju svoj protok novca, ubrzaju vreme odziva na potrebe prodavnica i povećaju lojalnost kupaca.

Brošura naglašava značaj preciznosti predviđanja i automatske popune, i kako ove discipline mogu da poboljšaju obrt zaliha i smanje „spore” zalihe. To je posebno važno kod roba sa ograničenim rokom trajanja i promocijama, koje bi trebalo da budu sastavni deo sveukupne strategije snabdevanja maloprodaje. Kada je to pravilno postavljeno, upravljanje svežim i robama sa ograničenim rokom trajanja pomaže maloprodavcima da smanje troškove i istovremeno obezbeđuju kupcima sveže proizvode koje zahtevaju. Izbor raznovrsnih svežih proizvoda, u spoju sa pametnim promocijama, može značajno da poboljša lojalnost kupaca i prodaju.

„Savremeni trgovci na malo hrvu se sa smanjenim profitnim marginama i zahtevnom lojalnošću kupaca. Da bi ostvarili uspeh, moraju da izbegnu da im profit bude zarobljen u zalihama i istovremeno obezbede da se pravi proizvodi nađu na pravom mestu u pravo vreme,” prokomentarisao je Alan Dejvis, marketing direktor kompanije Aldata. „Aldatina brošura ‘Bolje snabdevanje’ je nastala sa željom da pomognemo maloprodavcima da razmotre načine na koji skladište robu, od skladišta do prodavnice, i time povećaju profit i zadovolje zahteve kupaca.”

Brošura je dostupna za preuzimanje sa ove adrese:

http://www.campaign-sites.com/aldata/rbb/rb/en/index.cfm?ran=3583

Leave a Reply