Software

Nova generacija glasom upravljivog skladištenja

ALDATA SE UDRUŽUJE SA IBM-OM I MOTOROLOM ZA SLEDEĆU GENERACIJU GLASOM UPRAVLJIVE TEHNOLOGIJE SKLADIŠTENJA

Višerežimski uređaji mogu za 80 posto da smanje greške i povećaju produktivnost za 30 posto; predstavljaju jedno rešenje od skladišta do polica. Kompanija Aldata Solution („Aldata Solušn“), vodeći proizvođač i dobavljač softverskih rešenja za maloprodaju, objavila je puštanje u promet „Aldata glasom upravljivog skladištenja“ (Aldata Voice Directed Warehousing), drugu generaciju svog rešenja zasnovanog na prepoznavanju ljudskog glasa, koje za pripremu i razvrstavanje narudžbina i upravljanje zalihama dnevno koristi više od 6.000 maloprodajnih objekata u svetu. Rešenje je razvijeno zajedno sa kompanijama IBM i Motorola i ima sertifikat za upotrebu na vodećem hardveru u branši.

„Aldata glasom upravljivo skladištenje“ kombinuje glasovnu tehnologiju sa postojećim tehnologijama prikupljanja podataka (kao što su ekran, pištolj, tastatura, čitač bar koda i drugi) u jedan mobilni kompjuterski uređaj. Time pruža višestruke mogućnosti po značajno nižim troškovima od tradicionalnih, samo glasom upravljivih uređaja. Višerežimski uređaji se mogu koristiti u svim segmentima maloprodaje, od otpremnih i prijemnih rampi, transportnih sredstava do maloprodajnih lokacija. „Aldata glasom upravljivo skladištenje“ može svako da koristi nakon otpakivanja kutije, bez potrebe za prethodnom obukom uređaja za raspoznavanje glasa. To smanjuje troškove obuke zaposlenih i omogućava da više zaposlenih koristi isti uređaj.

Pored koristi koje pruža radnicima, „Aldata glasom upravljivo skladištenje“ pojednostavljuje rad i za organizacije. Neke kompanije imaju desetak ili više raznih prenosivih uređaja koje nabavljaju od različitih proizvođača. Novi Aldatin sistem omogućava firmama da koriste samo jedan sistem i uređaj. Rezultat toga je smanjenje troškova održavanja i smanjenje broja dobavljača.

Naši korisnici se u traženju načina da svoje poslovanje učine efikasnijim okreću višerežimskim uređajima koji podržavaju njihove postojeće investicije, a takođe im omogućavaju i da iskoriste prednosti novih procesa i najbolje prakse u domenu maloprodaje“, rekao je Alan Dejvis (Allan Davies), marketing direktor kompanije Aldata Solution. „U saradnji sa Motorolom i IBM-om, razvili smo tehnologiju nove generacije koja će omogućiti momentalne uštede našim klijentima i ujedno zaštititi njihovu investiciju u budućnosti.”

Stvaranje nove generacije glasom upravljivog skladištenja omogućila je trojna saradnja između Aldate, Motorole i IBM-a. Aldata je obezbedila svoju aplikaciju „Aldata glasom upravljivog skladištenja“, Motorola je ponudila širok izbor svojih bežičnih računarskih uređaja i komunikacione infrastrukture, dok je IBM projektovao, ugradio rešenje i izveo ključna integrisanja kako bi ovo rešenje izašlo na tržište.

Leave a Reply