Software

Nova softverska usluga novosadskog Smart-a

Najveći trošak za svaku kompaniju u upravljanju stotinama desktop računara jeste ljudski resurs koji je potreban za instalaciju, podršku, upravljanje i razvijanje efikasne infrastrukture. Konfiguracije računara zahtevaju veštine, znanje i pouzdanost kako bi se brzo i lako održavale na različitim prenosnim uređajima, desktop i laptop računarima. Manuelna administracija oduzima veliki deo vremena, novca i osoblja, tako da njeno svođenje na minimum, predstavlja uvek prioritet. Uspešna instalacija vodi do povećanja produktivnosti, kao i do smanjenja troškova infrastrukture i poboljšanja ROI u Vašoj investiciji u softver.

Smart Vista-Office Deployment nudi usluge planiranja i instalacije Windows Vista i Office 2007 proizvoda uz pomoć najnaprednijih tehnika, procesa i alata, prilagođene Vašim potrebama, pritom Vam pomažući da postavite najekonomičnije desktop okruženje.

Moje namere: Prevazići očekivanja

Treba da instalirate i održavate Vaš softver i još želite da migracija proizvoda prođe glatko i uspešno. Smart Vista-Office Deployment usluga smanjuje rizik i troškove planiranja instalacije upotrebom najbolje prakse Microsoft Business Desktop Deployment-a. Vaša kompanija će dobiti prednosti radeći sa sertifikovanim konsultantima koji imaju iskustva u postavljanju sveobuhvatnog plana instalacije koji prezentuje sigurno i dobro organizovano desktop okruženje, uz niže troškove Vašeg Microsoft Office ili Windows upgrade softvera.

Moja Strategija: Jednostavno i podržano

Smart Vista-Office Deployment pruža Vašoj kompaniji kolaborativno i sveobuhvatno konsalting angažovanje zasnovano na najboljoj praksi Microsoft-a. Posvećen konsultant će kreirati detaljni nacrt za transformaciju Vašeg poslovnog i tehničkog okruženja.

Prednosti SVOD-a: Više nego što možete i zamisliti

Smart Vista-Office Deployment je zasnovan na Solution Accelerator for Business Desktop Deployment, Lite Touch i Zero Touch best practices od Microsoft-a. Zero Touch and Lite Touch rešenja dozvoljavaju mrežnim i desktop administratorima da automatizuju proces instalacije, i tako smanje troškove i rizik ostvarivanja greške.

Zero Touch štedi vreme i novac. Ova dokazana tehnika utiče na mrežnu i serversku infrastrukturu, smanjujući kompleksnost procesa tako što:

  • Automatizuje kompletno desktop okruženje

  • Vrši automatsku migraciju korisničkih podataka
  • Standardizuje tipični proces tekućeg ponavljanja

Zero Touch omogućava smanjenje troškova i kompleksnost desktop instalacije, oslobađa IT resurse i snižava ukupni trošak posedovanja desktop rešenja (TCO – Total cost of ownership).

Povećajte vrednost Vaše kompanijske IT investicije na maksimum sa prednostima dostupnim kroz Windows Vista i Office 2007 Deployment. Od planiranja instalacije do obuke zaposlenih, tehničke podrške za softverski upgrade, prednosti Vam mogu pomoći da povećate produktivnost zaposlenih, ubrzate organizacioni učinak i da realizujete brži povrat investicije u softver.

Više informacija o Smart Vista-Office Deployment prednostima, možete dobiti pozivom na telefon
021 47 28 200.

Leave a Reply