Software

Nova verzija Acronis Backup & Recovery softverskog rešenja

Acronis, vodeći proizvođač backup rešenja i rešenja za povratak podataka, objavio je početkom jula najnoviju verziju svog vodećeg proizvoda

Acronis Inc. je vodeći proizvođač softvera za storage management i oporavak sistema nakon katastrofa. Acronis rešenja omogućavaju backup, povratak podataka, ponovnu postavku i migraciju sistema između fizičkog i virtuelnog okruženja, obezbeđujući na taj način poslovni kontinuitet, zaštitu podataka i oporavak sistema nakon katastrofa. Više puta nagrađivani Acronis softver, koji je prepoznatljiv po jednostavnom korišćenju i jedinstvenoj tehnologiji, u ovom trenutku koristi preko 140.000 korisnika sa preko 3 miliona instalacija u više od 180 zemalja.

Acronis Backup & Recovery 10

Baziran na Acronis patentiranoj disk imaging i bare metal tehnologiji, Acronis Backup & Recovery 10 je prozvod nove generacije za backup i oporavak nakon katastrofe, namenjen Windows i Linux okruženju. Dizajniran je tako da omogućava centralizovano upravljanje svim backup aktivnostima i aktivnostima povratka podataka.

Organizacije svih veličina mogu da pojednostave i automatizuju backup procese i procese oporavka nakon katastrofe u fizičkom i virtuelnom okruženju, uz mogućnost da upravljaju geografski izmeštenim PC-jevima, radnim stanicama i serverima, pri čemu postoji mogućnost skaliranja i zaštite i više stotina mašina. Kroz mogućnost uklanjanja duplih podataka, Acronis Backup & Recovery 10 optimizira kapacitet skladišta i na najbolji način koristi postojeću infrastukturu.

Ključne prednosti:

* Napredne mogućnosti povratka podataka koje pomažu da se ostvare ciljevi vezani za vreme oporavka (Recovery Time Objectives- RTO)
* Integrisano softversko rešenje bazirano na jedinstvenoj arhitekturi
* Sveobuhvatna zaštita za virtuelna okruženja
* Optimizovanje skladišnih i mrežnih resursa kroz deduplikaciju podataka
* Mogućnost skaliranja na više stotina računara, podržavajući rast kompanije
* Centralizovano upravljanje za naprednim operativnim kontrolama
* Intuitivni interfejs koji Acronis Backup & Recovery 10 čini softverom jednostavnim za instalaciju uz brzu konfiguraciju i postavku i vrlo jednostavno korišćenje

Leave a Reply