Software

Novi Adobe Creative Suite 4

Kompanija Adobe Systems Incorporated je 23. septembra najavila najnoviju verziju Adobe® Creative Suite® 4. Ova verzija paketa predstavlja integrisan softver i usluge koje se mogu praktično izmeriti vašom poboljšanom produktivnošću i koji Vam omogućava da se daleko više izrazite u dizajnu za štampu, web, interaktivne medije, video, audio i mobilne medije.

Kako je najavljeno, u narednih mesec dana, dok traje prelazni period sa Creative Suite 3 na Creative Suite 4, nudi Vam se prilika da licencirate oba proizvoda po jednoj ceni. Naime, svi kupci Adobe Creative Suite 3 verzije, imaće pravo na besplatan upgrade na Adobe Creative Suite 4 verziju tokom tog perioda. Ova promotivna akcija se odnosi i na kupovinu pojedinačnih proizvoda PhotoShop, In

CD za Creative Suite 4 se u ovom periodu dobija BESPLATNO. Sve što treba da se uradi je da se poruči putem kupona koji može da se nađe na Adobe-ovom sajtu. Serijski broj za CS4 dolazi automatski sa kupovinom CS3 i može se naći na redovnom korisničkom portalu kome pristupa svaki kupac.

 

Više informacija o Adobe Creative Suite 4 verziji, možete pogledati na sajtu smarta – Adobe proizvodi.

Leave a Reply