Software

Novi Corel proizvodi

Kompanija Corel je početkom septembra predstavila tri nova proizvoda: VideoStudio Express 2010, PaintShop Photo Express 2010 i Corel Digital Studio 2010

Ovi proizvodi donose veliki broj novih alata za editovanje fotografija i video zapisa, kako onih automatskih koji se mogu koristiti za brze popravke, tako i onih preciznih za fina podešavanja.

VideoStudio Express 2010
VideoStudio Express 2010 je softver koji pruža najlakši način da svoje video klipove prebacite u filmove profesionalnog izgleda. Za samo nekoliko minuta možete napraviti odličan film sa profesionalno izvedenim prelazima, efektima i profesionalnom muzikom . Video Studio Express 2010 je namenjen kućnim korisnicima, pa tako pored jednostavnosti za upotrebu, pruža i vrlo zabavan način za uređivanje video materijala .

VideoStudio Pro X2
VideoStudio Pro X2 je softver za editovanje i izradu kućnih filmova koji omogućava kompletnu produkciju uz Movie Wizard i vrlo jednostavne alate za editovanje. Ovaj softver omogućava deljenje video materijala u bilo kom formatu, od DVD- ja preko mobilnih telefona pa sve do high-definition home teather sistema, a postoji i mogućnost upload-a direktno na You Tube™. Uz sve opcije koje pruža, VideoStudio X2 je idealan za hobiste koji žele da izraze svoju kreativnost praveći filmove HD i standardne definicije, slide show i DVD, a uz to pruža i odličan odnos cene i kvaliteta.

VideoStudio Pro X2 Ultimate
VideoStudio Pro X2 Ultimate sadrži sve alate koji su obuhvaćeni VideoStudio ProX2 varijantom, a uz to i:

  • Corel® WinDVD® 9 Plus Blu-ray – vodeći svetski DVD i Blu-ray Disc playback softver
  • Corel DVD Copy™ 6 Plus – softver za kopiranje i konvertovanje diskova i video materijala
  • Steinberg® WaveLab™ LE 6 – vrlo brz višekanalni audio editor

Digital Studio 2010
Bazirajući se na revolucionarnom pristupu obradi fotografija i filmova, Corel Digital Studio 2010 multimedijalni softver poseduje sve aplikacije koje su Vam potrebne za obradu materijala u digitalnom obliku. Pruža mogućnost da organizujte sve svoje digitalne medije na jednom mestu, video snimke prebacuje u filmove za samo nekoliko minuta i bez napora uređujete fotografije.

Leave a Reply