Software

Novi softverski Avaya VPN Gateway za IPO SSL rešenja u prodaji u 2014. godini

Avaya je najavila da će u prvom kvartalu 2014. godine pustiti u prodaju novu verziju Avaya VPN Gateway-a za IP Office SSL Management rešenja. Nove oznake licenci će se pojaviti u cenovniku u februaru 2014. Dok novi softver ne postane dostupan, Avaya će nastaviti da pruža podršku korisnicima koji koriste AVG v9.0 i ranije za IPO SSL Management. Nova verzija Avaya VPN Gateway-a za IPO SSL će biti virtuelno rešenje na kome će bez problema moći da se koriste postojeće licence što će korisnicima omogućiti da bez većih teškoća pređu na novu verziju i tako zaštite svoju investiciju.

Korisnici koji koriste Avaya VPN Gateway za druga rešenja, mogu računati na Avaya podršku do 30. Novembra 2014, kao što je već ranije najavljeno. Ovi korisnici mogu proširivati broj postojećih licenci kupovinom novih AVG kodova za IPO SSL do 30. Novembra 2014.

Važne promene u poručivanju novog i obnavljanju postojećeg održavanja za Scopia rešenja

avaya

Avaya kodovi za održavanje Radvision Scopia proizvoda su postali dostupni i oni su jedini koje treba nuditi korisnicima za svaku novu prodaju. Cena novog održavanja je izuzetno konkrentna na tržištu. Konfigurisanje odgovarajućeg održavanja za odgovarajući proizvod je lako uz ASD. Postojeći Radvision konfigurator cena će prestati da postoji 31. Decembra 2013. Obzirom da je ovo velika promena za postojeće video partnere, pogotovo za direktne Radvision partnere, preporuka je da što pre ovladaju konfigurisanjem u ASD-u.

http://portal.avaya-news.com/ptlWeb/sn_pn_images/important_stamp.jpgNova ponuda korisnicima donosi pogodnosti u vidu kompletnog spektra servisa i podrške od video eksperata sa 11-godišnjim iskustvom u raznolikim video okruženjima. Pored toga 24×7 podršku dobijaju po ceni 8×5 podrške, koja je 19%-50% niža u odnosu na konkurenciju. Novo održavanje takođe pruža stalno inoviranje i unapređenje kvaliteta usluga kroz softversku nadgradnju i ažuriranje.

Obnova postojećih Radvision ugovora o održavanju će se vršiti kroz migraciju na nove Avaya kodove. U tu svrhu pripremljen je poseban vodič za obnovu dva tipa ugovora:

Održavanje za Radvision proizvode poručeno kroz Avaya kanal
Održavanje za Radvision proizvode poručeno pre akvizicije

Leave a Reply