Software

Novo F-Secure rešenje nudi bržu, lakšu i sigurniju IT sigurnost

Brža i sigurnija zaštita sa manje sistemskih zahteva – F-Secure Client Security 9 nudi centralno upravljani sistem sigurnosti za poslovne korisnike

F-Secure Client Security 9 pruža beskompromisnu zaštitu bez usporavanja računara. Desktop  i prenosni računari u poslovnom okruženju su zaštićeni od svih online pretnji značajno brže i sa manje opterećenja sistemanego ikada. To znači da se efikasnije mogu zaštiti poverljivi podaci, sprečiti širenje malwarea u mreži te blokirati pokušaji napada spolja i iznutra sa podrškom za Widnows 7 operativne sisteme.

Prema testovima performansi nezavisne organizacije AV-Test.org nova verzija Client Security 9 ima 50% manje opterećenje sistema nego prethodna, 70 posto je lakša po korišćenju memorije, a kompletno skeniranje računara je 50% brže. Atratktivno redizajniran korisnički interfejs i centralizovano upravljanje kroz Policy Manager čine administraciju jednostavnim poslom. Sigurnosni problemi se rešavaju automatski bez ometanja ili zbunjivanja krajnjih korisnika.

Maria Nordgren, podpredsednica, Corporate Business, F-Secure: “Slušali smo poslovne IT menadžere. Oni žele najbolju moguću zaštitu bez usporavanja računara ili ometanja krajnjih korisnika sigurnosnim problemima u obavljanju svog redovnog posla. Ponosna sam što mogu reći da F-Secure Client Security 9 pruža vrhunsku sigurnost sa velikim pomacima u performansama i naprednoj automatizaciji, tako da se kompanije mogu fokusirati na njihove poslovne prioritete”.

F-Secure Client Security 9 omogućava poboljšanu detekciju malwarea korišćenjem novih usluga “u oblaku” (in-the-cloud), brzim skeniranjem predviđanja ponašanja aplikacija kao i tehnologijom skeniranja rootkita. Nadogradive tehnologije skeniranja su redizajnirane kako bi pružile trenutnu zaštitu krajnjem korisniku i administratoru. To znači bolju detekciju malwarea, spywarea, phishinga kao i poboljšanje performansi i zaštitu od budućih pretnji.

Nova osobina Browing Protection sa jedinstvenim Exploit Shield komponentama prikazuje koje su stranice sigurne, a automatski blokira opasne stranice i štiti od browser i plug-in exploita kao i od drive-by preuzimanja. Exploit Shiled štiti i od sigurnosnih propusta za koje još nema zakrpa.

Leave a Reply